Microsoft'un çözümünü aşağıya yazacağım: başlat düğmesine tıklayınız. ayarlar uygulamasını açın ve hesaplar> oturum açma seçenekleri'ne gidin. gizlilik bölümüne gelene kadar altta ilerleyin ve "bir güncelleme veya yeniden başlatma sonrasında cihazımı otomatik olarak tamamlamak için oturum açma bilgilerimi kullanma" seçeneğini etkisiz hale getiriniz. Bunu bilgisayarınızdaki her hesap için yapın.
Aynısını ben de yaşamıştım. Virüs yüzünden falan değil, rahat ol. Bilgisayarda ek bir kullanıcı daha oluşturmuşsun. O kullanıcı hesabına girip oturumunu kapat, sonrasında bilgisayarı kapatma düğmesi gelecektir.
Kaspersky ile taratmaya falan gerek yok. Bilgisayarına biri girmedi yani.
Başkası bilgisayarına girse böyle demez hocam, direkt olarak oturumdan atar seni. 2 oturumun olduğundan dolayı bilgisayarı kapatırken diğer oturumda açık kaydedilmemiş dosya varsa diye uyarıyor seni. Kaydettim diyorsan umursama. Bu uyarı çıkmasın istiyorsan bilgisayardan önce diğer oturumunu kapatabilirsin.
Başkası bilgisayarına girse böyle demez hocam, direkt olarak oturumdan atar seni. 2 oturumun olduğundan dolayı bilgisayarı kapatırken diğer oturumda açık kaydedilmemiş dosya varsa diye uyarıyor seni. Kaydettim diyorsan umursama. Bu uyarı çıkmasın istiyorsan bilgisayardan önce diğer oturumunu kapatabilirsin.