Sistemi kapatırken "Başka birisi bu bilgisayarı hala kullanıyor" uyarısı

İnsan.exe

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bu sabah PC'yi kapatırken böyle bir hatayla karşılaştım.

Bilgisayarıma dışardan girmiş olabilirler mi veya ben PC'de 2 tane oturum kullanıyorum, ondan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Eki Görüntüle 869877

Bilgisayarıma dışardan girmiş olabilirler mi veya ben PC'de 2 tane oturum kullanıyorum, ondan olabilir mi?
Kaspersky ile taratmayı dene,eğer birşey çıkmazsa diğer oturumda birşey açık kalmış olabilir.

Eki Görüntüle 869877

2 hesap kullandığın için sanırım.

Aynısını ben de yaşamıştım. Virüs yüzünden falan değil, rahat ol. Bilgisayarda ek bir kullanıcı daha oluşturmuşsun. O kullanıcı hesabına girip oturumunu kapat, sonrasında bilgisayarı kapatma düğmesi gelecektir.

Kaspersky ile taratmaya falan gerek yok. Bilgisayarına biri girmedi yani.

Başkası bilgisayarına girse böyle demez hocam, direkt olarak oturumdan atar seni. 2 oturumun olduğundan dolayı bilgisayarı kapatırken diğer oturumda açık kaydedilmemiş dosya varsa diye uyarıyor seni. Kaydettim diyorsan umursama. Bu uyarı çıkmasın istiyorsan bilgisayardan önce diğer oturumunu kapatabilirsin.

Sağ olun teşekkür ederim yardım ettiğiniz için.

PC de diğer oturumu kapayıp cıkıyorum hep zaten de neyse umursamaz artık Microsoft'un dediği yöntemi uyguluycam

2. kullanıcı ile oturumu açıp daha sonra oturumu kapatmadan (kilitle yaparak) diğer oturuma geçmişsiniz. O yüzden bu uyarıyı alıyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…