Sistemi kendim monte etmemde bir sakınca var mı ?

Katılım
7 Mart 2014
Mesajlar
340
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda PC toplayacağım ama montajı kendim yapmak istiyorum. Daha önce hiç sistem monte etmedim ama Videolar sağolsun çoğu şeyi biliyorum ( zaten bilmediğim bir yer olursa videodan bakarım ). Sizce kendim monte etmemde bir sakınca var mı ?
Zaten sadece monte etmeyi biliyorum. O " American Megatrends " yazısından sonra hiçbirşey yapmayı bilmiyorum BIOS ayarlarını falan yapmayı bilmiyorum zaten ondan sonra bilgisayarcıya götürürüm. Sizce monte edebilirmiyim ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin monte et. Hiçbir bios ayarı yapmıyorsun, bios zaten windows uyumlu olarak geliyor. Sen sadece windows 8.1 kurulumu yapacaksın. :D
 
Tam hatırlamıyorum'da, bir video'da 'zaten günümüz anakartların biosları windows kurulcağı düşünülerek yapılandırılıyor ve öyle geliyor' Demişti. Şimdi hatırladım, amd apu sistemin bios incelemesindeydi galiba.
 
Bios ayarını sonradan da yapabilirsin. İlla ilk sistemi kurduğun zaman güncelliyeceksin diye bir kanun yok.
 
Bios ayarını yapmasan ne olucak ki? Yeni nesil anakartlar destekliyor zaten. Bir de Windows 8.1.1 kurdun mu, zaten direk güncel halde geliyor. Zaten sen Windows'u kurarken o bütün sürücleri güncelliyor. (Ekran kartı hariç)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı