Sistemim GTA V'te kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

EminImişli

Centipat
Daha fazla  
RAM
4 GB
Ekran kartı
İntel HD Graphics 3000
İşlemci
İ3 2330M
Geçenlerde GTA 4 oynamak istemişdim. En son 2015 de oynadığım için dedim bir kere oynayayım sistem gereksinimlerini karşıladı ama oyun çok kasdı optimizasyon çöptü sadece en fazla 10 FPS. Ama dediklerine göre GTA 5 optimizasyon çok iyi kasmaz. Şimdi Epic Games'den indiriyorum. Sizce sistem kaç FPS verir?
Özellikleri: i3 2330M Intel HD Graphics 3000 4 GB RAM laptop. Eskiden galiba iyi oynuyordum ama tam hatırlamıyorum. En düşük ayarlarda oynayacağım zaten.

En düşük ayarlarda bile 25-30 FPS zor alırsınız.

GTA 4 ile aldığınız performanstan çok farklı bir şey beklemeyin. Tamam optimizasyon var ama oyun da daha yüksek gereksinim duyuyor yani benzer FPS'ler alınır.

GTA 4 ile aldığınız performanstan çok farklı bir şey beklemeyin. Tamam optimizasyon var ama oyun da daha yüksek gereksinim duyuyor yani benzer FPS'ler alınır.

Onu biliyorum ama YouTube'da falan GTA 5 FPS Boost isimli videolar var. Config dosyalarıyla falan yapıyorlar. Onunla artar mı?

En düşük ayarlar + en düşük çözünürlükte 10-20FPS alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…