Sistemim iyi olmadığı için GeForce NOW almaktan korkuyorum

Gecikme sorunu yaşarsınız, ping artar.

Anladım tamam. Sonradan anladım, teşekkür ederim. Kasa olduğu için Ethernet kullanıyorum normalde.

ABD serverları üzerinden denerseniz tabii ki çok kötü sonuçlar alırsınız.

Deneme sürümünde çok sıra olduğu için bir tek orada boşluk bulabilmiş, orada denemiştim.

Genel olarak olumlu dönüşler aldım, alıp deneyeceğim sanırım. Teşekkürler.
 
Deneme sürümünde bu hızla kötüyse almayın ama ben 24 Mbps ile kendi verdiği serverde CS:GO bile oynadım. HyperScape epey oynadım. Bence internetinizde veya PC'nizde sorun olabilir. Server'ı değiştirip de deneyin. Ayrıca matepad üzerinden Wi-Fi ile oynamıştım ben.
 
Arkadaşlar GeForce NOW almak istiyorum sistemim şu anlık iyi olmadığı için. Gördüğüm kadarıyla sisteme dahil olmasına rağmen sıra bekleyen, interneti iyi olmasına rağmen çamurlaşma yaşayan o kadar çok kişi var ki satın almaktan korkuyorum. Bir kere deneme sürümü açıkken ABD server üzerinden Witcher 3 açtım fakat o kadar gecikme vardı ki dayanamayıp kapattım. Yine öyle olur diye almıyorum. Değerlerimi ekte bırakıyorum Wi-Fi ile test ettim ama genelde kabloluda da stabil. Sizce alırsam bir sorun yaşar mıyım?

Eki Görüntüle 967461

Önce bedava sürümünde bir dene. 6 saat bile sıra beklesen de dene, sonra kararı sen ver hocam.
 
Yaklaşık 2 saat boyunca sıra bekledim, sıra bana geldi Steam girişi yaparken 'beklenmedik bir hata yüzünden oyundan atıldınız' tarzında bir şey dedi. Tekrar 400 kişi beklemem gerekiyor. Daha deneyemeden hata alıp tekrar bekleyeceğim. İlk izlenimim kötü oldu.
 

Geri
Yukarı