Sistemim PUBG oynarken aniden kapanıyor

ahmetmelih

Femtopat
Merhaba arkadaşlar.
Steam PUBG'yi orta & düşük ayarlarda oynarken, oyunu açtığımdan itibaren genelde 5-10 dakika içinde sistem kendini kapatıyor tamamen. Sistem özelliklerini detaylı olarak aşağıda yazıyorum. Benim aklıma güç kaynağı'nın 550W oluşundan dolayı yetersiz kaldığı geliyor. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşları arıyorum. Şimdiden teşekkürler.

2 X G.Skill 8 GB Ripjaws V siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single kit RAM.
1 X ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI mATX anakart.
1 X Corsair 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480 MB okuma / 2000 MB yazma)
1 X Corsair Carbide serisi Spec-Delta RGB tempered glass 550W 80+ USB 3.0 mid Tower kasa.
1 X AMD Ryzen 5 3600 3.6GHz 35MB önbellek 6 çekirdek AM4 7nm işlemci MPK.
1 X ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT OC Evo 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı.

İşletim sistemim: Windows 10 Pro.
Resimlere AIDA64 programı ile bilgisayarın özetini çıkararak ekledim.
Sistemle ilgili başka istemiş olduğunuz bilgi varsa yorumda belirtirseniz bilgi verebilirim.

Dosya Ekleri

• 1.jpg
    1.jpg
    155 KB · Görüntüleme: 71
  • 2.jpg
    2.jpg
    136 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yetersiz gibi görünüyor. Hemen hemen aynı sisteme sahibiz ben PSU'yu harici olarak almıştım. Modeli Corsair CV650W 80+.
Başka bir güç kaynağı ile deneme şansınız varsa deneyin. Farklı oyunlarda böyle bir sıkıntı var mı belirtin.

PSU yetersiz gibi görünüyor. Hemen hemen aynı sisteme sahibiz ben PSU'yu harici olarak almıştım. Modeli Corsair CV650W 80+.
Başka bir güç kaynağı ile deneme şansınız varsa deneyin. Farklı oyunlarda böyle bir sıkıntı var mı belirtin.

Başka bir PSU ile denemekten başta çareniz yok gibi gözüküyor.

Önerilen PSU değeri sitesinde 450W.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı