B Baki okur Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar sistemim masaüstünde, görev yöneticisinde aşağı yukarı yaparken bile kasıyor internette video izliyorum video bile kasıyor. Sizce sorun nerede? Sistemim: Intel i5 4210u - Nvidia 840m - 8 GB RAM - SEAGATE 1 TB + 8 GB SSD Cache Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2020
Arkadaşlar sistemim masaüstünde, görev yöneticisinde aşağı yukarı yaparken bile kasıyor internette video izliyorum video bile kasıyor. Sizce sorun nerede? Sistemim: Intel i5 4210u - Nvidia 840m - 8 GB RAM - SEAGATE 1 TB + 8 GB SSD Cache
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #2 Camtasia çok kullanıyor kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS B Baki okur Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #3 GhosT1 dedi: Camtasia çok kullanıyor kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sistem boşta da kasıyor. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Camtasia çok kullanıyor kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sistem boşta da kasıyor.
ASP0VA Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 11 5 Haziran 2020 #4 Malwarebytes Anti-Malware programıyla bilgisayarınızı taratmanızı öneririm. Tarattıktan sonra da yeniden başlatıp sonucu tekrar bildirirsiniz. Artı 0 Eksi
Malwarebytes Anti-Malware programıyla bilgisayarınızı taratmanızı öneririm. Tarattıktan sonra da yeniden başlatıp sonucu tekrar bildirirsiniz.
KS KS B Baki okur Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #5 ASP0VA dedi: Malwarebytes Anti-Malware programıyla bilgisayarınızı taratmanızı öneririm. Tarattıktan sonra da yeniden başlatıp sonucu tekrar bildirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yeni format attım. Artı 0 Eksi
ASP0VA dedi: Malwarebytes Anti-Malware programıyla bilgisayarınızı taratmanızı öneririm. Tarattıktan sonra da yeniden başlatıp sonucu tekrar bildirirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bilgisayara yeni format attım.
KovboyBeyDiyeceksiniz Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Pentium 4 İnside Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacılık 5 Haziran 2020 #6 Baki okur dedi: Sistem boşta da kasıyor. Genişletmek için tıkla... Selam efendim virus olabilirmi pcnizde acaba eski pcmde oleydi de. Artı 0 Eksi
Baki okur dedi: Sistem boşta da kasıyor. Genişletmek için tıkla... Selam efendim virus olabilirmi pcnizde acaba eski pcmde oleydi de.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #7 Baki okur dedi: Sistem boşta da kasıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 istersen 8 veya 7'ye geçebilirsin. Artı 0 Eksi
Baki okur dedi: Sistem boşta da kasıyor. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 istersen 8 veya 7'ye geçebilirsin.
ASP0VA Hectopat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 11 5 Haziran 2020 #8 Baki okur dedi: Bilgisayara yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı başlattığınızda açılan uygulamaları kapatmayı deneyebilirsiniz. Windows 10'da Başlangıç Programları Kapatma İlk olarak Windows görev çubuğundaki arama bölümüne “Çalıştır” yazarak aratın ve karşınıza çıkan “Çalıştır” uygulamasına tıklayın. Daha sonra, açılan “Çalıştır” penceresindeki kutucuğa “msconfig” yazın ve “Enter” tuşuna basın. Artı 0 Eksi
Baki okur dedi: Bilgisayara yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızı başlattığınızda açılan uygulamaları kapatmayı deneyebilirsiniz. Windows 10'da Başlangıç Programları Kapatma İlk olarak Windows görev çubuğundaki arama bölümüne “Çalıştır” yazarak aratın ve karşınıza çıkan “Çalıştır” uygulamasına tıklayın. Daha sonra, açılan “Çalıştır” penceresindeki kutucuğa “msconfig” yazın ve “Enter” tuşuna basın.
KS KS B Baki okur Kilopat Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 527 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2020 #9 GhosT1 dedi: Windows 8.1 istersen 8 veya 7'ye geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim ondada kasıyor 8 denedim 10 denedim 8.1 denedim ama yinede sonuç alamadım. Artı 0 Eksi
GhosT1 dedi: Windows 8.1 istersen 8 veya 7'ye geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Denedim ondada kasıyor 8 denedim 10 denedim 8.1 denedim ama yinede sonuç alamadım.
KovboyBeyDiyeceksiniz Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 329 Yer Pentium 4 İnside Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacılık 5 Haziran 2020 #10 Baki okur dedi: Bilgisayara yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Gene at bro synapticsh vardı bende pc kasıodu Artı 0 Eksi
Baki okur dedi: Bilgisayara yeni format attım. Genişletmek için tıkla... Gene at bro synapticsh vardı bende pc kasıodu