Sistemimde 7 GB kayıp alan var

şuan da 173 gb boş alan var kuracağım oyunlar toplam 170 gb bu yüzden 3 gb alan kalmasından korktuğum için bu 7 gb ın peşine düştüm. Birde 170 + 27 gb şuankiler toplamda 197 gb yapacak 32 de sisteme ayırırsak 229 olacak toplam kapasite 238 . 8GB kalması gerekirken 3 Gb kalıyor kafam yine karıştı
peki nasıl kuracağım

sistem geri yüklemeyi nasıl kazanabilirim

Sisteminizde bir sorun yok, şu an 173 GB boş alanınız var ise en fazla 140-150 GB (20-30 GB boş alan kalmasında fayda var) oyun yüklemenizi öneririm. Aksi takdirde ek bir SSD ya da HDD almanız gerekiyor.
bir gta 5 ( 94 gb) ve rainbow six siege (75gb) indireceğim sorun olurmu ? bende yükseltme yapana kadar 10 gb boş alan korumayı planlıyordum ama 7 gb bir yerlere uçtu eğer 7 gb ı kurtarabileceksem sistem sıfırlama yapayım sizce olurmu ?
Sisteminizde bir sorun yok, şu an 173 GB boş alanınız var ise en fazla 140-150 GB (20-30 GB boş alan kalmasında fayda var) oyun yüklemenizi öneririm. Aksi takdirde ek bir SSD ya da HDD almanız gerekiyor.
bir gta 5 ( 94 gb) ve rainbow six siege (75gb) indireceğim sorun olurmu ? bende yükseltme yapana kadar 10 gb boş alan korumayı planlıyordum ama 7 gb bir yerlere uçtu eğer 7 gb ı kurtarabileceksem sistem sıfırlama yapayım sizce olurmu ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…