Sistemimde 7 GB kayıp alan var

uopfirm

Hectopat
Merhaba. Bilgisayarımda şu an 64 GB yer kaplandığı ve bunun 30'ünü sistem kapılıyormuş. Kalan 34 GB uygulamalar yazıyor fakat program filesdan hesapladigim 27 GB. 7GB havada gözüküyor ve oyun indireceğim için gerekli. Bunu nasıl çözebilirim? Daha önce Google'dan yaklaşık 6 GB'lik bir uygulama indirdim ama kurmadan geri sildim bununla bir alakası olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. ( PC daha yeni alındı 10 günlük)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bilgisayarımda şu an 64 GB yer kaplandığı ve bunun 30'ünü sistem kapılıyormuş. Kalan 34 GB uygulamalar yazıyor fakat program filesdan hesapladigim 27 GB. 7GB havada gözüküyor ve oyun indireceğim için gerekli. Bunu nasıl çözebilirim? Daha önce Google'dan yaklaşık 6 GB'lik bir uygulama indirdim ama kurmadan geri sildim bununla bir alakası olabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler. ( PC daha yeni alındı 10 günlük)

Benim depolama alanım 1000GB 14 GB yok tam rakam vermiyorlar küsüratlı normalde ya da BIOS vb kullanmak için ayrılmıştır size önerim modlu Windows kurduktan sorna 8 GB kaplıyor ama güvenlik konusunda belki sıkıntı çıkabilir not: Yükleyecekseniz bir şey olursa benden degil.

İndirilenler klasörüne gir oradaki fazlalıkları temizle.
Daha önceden denedim :)
Benim depolama alanım 1000GB 14 GB yok tam rakam vermiyorlar küsüratlı normalde ya da BIOS vb kullanmak için ayrılmıştır size önerim modlu Windows kurduktan sorna 8 GB kaplıyor ama güvenlik konusunda belki sıkıntı çıkabilir not: Yükleyecekseniz bir şey olursa benden degil.
direk sıfırlama felan yokmu pc yi

Ayarlar>Depolama'dan baktığınızda 34 GB ama Program Files'a baktığınızda 27 GB görünüyor yanlış anlamadıysam. Bu problem değil, ayarlardan baktığınızda sadece Program Files değil mevcut sürücüdeki tüm kurulumları gösterir. Örneğin bende 29 GB görünüyor ancak Program Files 13 GB.

Benim de orijinal ben kullanıyorum lisans gitmiyor o depolamada saklanmiyor :)
isterseniz kullanmayın ben size tavsiye verdim 20GB boş alanınız var.
Ayarlar>Depolama'dan baktığınızda 34 GB ama Program Files'a baktığınızda 27 GB görünüyor yanlış anlamadıysam. Bu problem değil, ayarlardan baktığınızda sadece Program Files değil mevcut sürücüdeki tüm kurulumları gösterir. Örneğin bende 29 GB görünüyor ancak Program Files 13 GB.
doğru tam olarak böyle . indirip sildiğim şeyle alakası varmı ? birde aşağıdaki videodaki gibi yapıp pc yi tekrar kursam düzelir mi ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğru tam olarak böyle. İndirip sildiğim şeyle alakası var mı? Bir de aşağıdaki videodaki gibi yapıp PC'yi tekrar kursam düzelir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesela size anlatayım olayı Windows 32 GB kullanıyor diyelim bunu degiştiremessiniz 32 GB tından 5'i kullanılıyor BIOS için diyelim geriye kaldı 27 oda Windows içi uygulamaların güncelleştirmeleri vb tarafından kullanılır ben hala ısrarcıyım modlu Windows için :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı