Napster Megapat Katılım 27 Mayıs 2014 Mesajlar 805 Makaleler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dispatcher 24 Temmuz 2014 #11 Hehehe dur çorba oldu konu Tamam sen vatan'dan toplatmak istemiyorsun, alternatif güvenilir bir yere toplatmak istiyorsun şimdi doğru anladık kanımca Inventus iyi diye duydum ben. Bi araştır istersen orayı.
Hehehe dur çorba oldu konu Tamam sen vatan'dan toplatmak istemiyorsun, alternatif güvenilir bir yere toplatmak istiyorsun şimdi doğru anladık kanımca Inventus iyi diye duydum ben. Bi araştır istersen orayı.
Can Çakmak Kilopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 234 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2014 #12 Bizim buradaki internet cafeler bile topluyor. Tabi güvenebilirsen.
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 24 Temmuz 2014 #13 Inventus a bakayım araştırayım en iyisi.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 24 Temmuz 2014 #14 Technopat sistem toplama videolarını izle ve kendin yap. Hem tecrübe edinmiş olursun hem de eğlenirsin.
Technopat sistem toplama videolarını izle ve kendin yap. Hem tecrübe edinmiş olursun hem de eğlenirsin.
thesismaN Megapat Katılım 20 Temmuz 2014 Mesajlar 211 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2014 #15 Bence ilk yapıyorsan ve bir şey bilmiyorsan sen kendin yapma. Boşu boşuna ya anakart'ı kırarsın, ya da işlemcilerin bacaklarını kırarsın hiç uğraşma.
Bence ilk yapıyorsan ve bir şey bilmiyorsan sen kendin yapma. Boşu boşuna ya anakart'ı kırarsın, ya da işlemcilerin bacaklarını kırarsın hiç uğraşma.
Cryptic Megapat Katılım 24 Temmuz 2014 Mesajlar 757 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Electronic Hardware Design Engineer 24 Temmuz 2014 #16 thesismaN dedi: Bence ilk yapıyorsan ve bir şey bilmiyorsan sen kendin yapma. Boşu boşuna ya anakart'ı kırarsın, ya da işlemcilerin bacaklarını kırarsın hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum toplatcak yer bulamıyorum ya da beğenemiyorum. Recep abi kuzen falan olcaktı mis gibi olurdu
thesismaN dedi: Bence ilk yapıyorsan ve bir şey bilmiyorsan sen kendin yapma. Boşu boşuna ya anakart'ı kırarsın, ya da işlemcilerin bacaklarını kırarsın hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum toplatcak yer bulamıyorum ya da beğenemiyorum. Recep abi kuzen falan olcaktı mis gibi olurdu