Sistemin 12 saat açık durması zarar verir mi?

732017

Decipat
Arkadaşlar oruçluyken zaman geçsin diye sürekli oyun oynuyorum. Saat 13.45 gibi başlıyorum sahura kadar gidiyor. Bazen teravih namazına gidiyorum tabii.
Gece 2.30'a kadar böyle gidiyor. Sisteme zarar verir mi?
Sürekli oyun açık olduğu için sıcaklık da az değil tabii ki.

Hayır zarar vermez. Sıcaklıklar çok yüksekse zarar verir o ayrı konu.

60-70 derece ise sorun olmaz.

Aşırı sıcaklıklar dışında bir zararı olmaz. Ortalama sıcaklıkları belirtirseniz daha iyi olur.

Bu kadar süre açık DURMASI herhangi bir sorun teşkil etmez. Eğer sıcaklıklar yüksekse zaten thermal throttling olup performansdan kısması gerekiyor, ki bunu hissedersiniz.

Hocam biraz şans işi 2012lerde eski kasam sürekli açık olduğu için mi bilmiyorum ama sürekli açıktı kasanın power tuşu yandı değişmesi gerekti kablosu, ama laptopum 2-3yıl sürekli açıktı nerdeyse onda hiç bir sorun olmadı hala çalışıyor.

ben bazen 2 3 gün boyunca açık tutuyorum. bir sorun olmaz ama elektrik faturası biraz fazla gelebilir

Kardeşim PC'ye bir şey olmazda olan senin sağlığına olur akşama kadar oyun mu oynanır günde Max 3-4 saat oyna kapat git bir dışarı nefes al gez dolaş sosyalleş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…