Çözüldü Sistemin fişini takınca fanlar durmadan dönüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Florxsy BAN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PSU'nun markayı bilmiyorum ancak fişleri takınca fanlar bazen 2 3 saniye dönüp duruyor ya da sürekli dönüyor, anlamadım gitti. Ekranda gelmiyor.

Çözüm
Arkadaşlar ekran gelmiyordu kasanın içini açtım, PSU'nun da içini açtım ancak sorun büyük ihtimal PSU'da nedene gelirsek PSU'yu açtım öyle çalıştırdım sorunsuz açıldı sistem. PSU'yu yerine tekrar taktım gine aynı şekil fanlar dönmeden çalıştı, bu sefer tekrar açıp kabloları düzeltip yerine monte ettim bu sefer sorunsuz çalıştı. Sorun ya kablolarda ya da başka birşeyde sizde de böyle olursa kabloları düzeltmeyi deneyin karmaşık ise.
Psunuzda arıza olma şansı var hocam içini açıp kondansetörleri kontrol edin derim şişlik varsa tamir ve yeni alacaksınız.

Psunuzda arıza olma şansı var hocam içini açıp kondansetörleri kontrol edin derim şişlik varsa tamir ve yeni alacaksınız.

Hocam 1 kere daha böyle oldu 3 4 ay önce değiştim yine aynı şekil oldu.

Fişi takınca Power tuşuna basmadan otomatik mi açılıyor sistem? Her defasında böyle mi?

Power tuşuna basmadan açılıyor hocam.

Hocam 1 kere daha böyle oldu 3 4 ay önce değiştim yine aynı şekil oldu.

Power tuşuna basmadan açılıyor hocam.

Yani bir baktırın derim görüntü geliyorsa internetten çözmeye çalışın ama gelmiyorsa bir baktırın bir arıza vardır PSU dıında belki.

Yeniden başlatıp BIOS'a girin. Power bölümünde "restore on Power loss gibi bir seçenek olacak. Onun karşısında Power on yazıyorsa off yapıp F10 ile kaydedip deneyin.

Arkadaşlar ekran gelmiyordu kasanın içini açtım, PSU'nun da içini açtım ancak sorun büyük ihtimal PSU'da nedene gelirsek PSU'yu açtım öyle çalıştırdım sorunsuz açıldı sistem. PSU'yu yerine tekrar taktım gine aynı şekil fanlar dönmeden çalıştı, bu sefer tekrar açıp kabloları düzeltip yerine monte ettim bu sefer sorunsuz çalıştı. Sorun ya kablolarda ya da başka birşeyde sizde de böyle olursa kabloları düzeltmeyi deneyin karmaşık ise.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı