SonBilgisayar Hectopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 69 Çözümler 1 4 Ocak 2019 #1 Bilgisayarı akşam açtığımda hiçbir oyunun açılmadığını gördüm, açılan oyunlarda ise hata veriyor. (Ekran kartı hatası.) Bunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2019
Bilgisayarı akşam açtığımda hiçbir oyunun açılmadığını gördüm, açılan oyunlarda ise hata veriyor. (Ekran kartı hatası.) Bunu nasıl çözebilirim?
D Deniz Örs Hectopat Katılım 21 Haziran 2016 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ocak 2019 #2 Hata ama ne hatası? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 4 Ocak 2019 #3 Sistem özelliklerini belirtin. Hatanın ekran görüntüsünü paylaşın. Lightshot uygulaması ile ekran görüntüsü alabilirsin. Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için Foruma yüklerken resim boyutu yüksek olursa, bağlantıdaki rehbere bakarak boyutunu düşürebilirsin. Resim Sıkıştırma ve Çözünürlük Düşürme Rehberi Artı 0 Eksi
Sistem özelliklerini belirtin. Hatanın ekran görüntüsünü paylaşın. Lightshot uygulaması ile ekran görüntüsü alabilirsin. Lightshot — ekran alıntısı aracı Mac & Win için Foruma yüklerken resim boyutu yüksek olursa, bağlantıdaki rehbere bakarak boyutunu düşürebilirsin. Resim Sıkıştırma ve Çözünürlük Düşürme Rehberi
KS KS SonBilgisayar Hectopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 69 Çözümler 1 5 Ocak 2019 #4 Sorunu çözdüm yine teşekkür ederim. Sürücüyü güncelledim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2019 Artı 0 Eksi