Sistemin LG 22MK400H-B mönitöre görüntü vermemesi

Bende de aynı sorun vardı. Aynı mönitör var bendede. Bir baktım ertesi gün düzelmiş.

M
Evet sistem sıfır kasa ve monitörü ayrı ayrı yerlerden topladim.Açik bir b Kasayı Teknobiyotik üzerinden montaj ve testli bir şekilde satın aldım.Monitörü İncehesap sitesinden aldim.Ramlar yerinden oynamiyo ama biraz sert itince biraz oynuyo o zaten normal değil mi ? Yani gevşeme olmuyo slot biraz oynuyor.
Bugün sabah Teknobiyotiği aradim.Durumu belirttim onlarda kargo sürecinde ekran kartı hasar almiş olabilir dediler.Teknik servis bize yollayin dedi.Bugun 10 gibi yolladim.

Malum teknoloji şans işi. Neyse sağlık olsun umarım sorun en kısa zamanda çözülür

Teknobiyotiğin bu özelliğini sevmiyorum. Ben de sistemimi oradan aldım. Küçük büyük demeden her ekran kartını kutusunda göndermeliler.
Bildiğim kadariyla önceden ekran kartı kutudaydi ama şimdi neden sistemin içine koyuyolar anlamiyorum.Zaten takması zor bir şey değil.

Nadıl çözdün bende de ayni monitor var bende hazir toplu sistem aldim lg monitor ile kullaniyodum bi sbaha hic yoktan power saving mode hatasi aldim hdmi kullaniyorum.
HDMİ kablosunu bağladiğimda mönitörde "No signal entering the Power saving mode shortly" yazısı çıkıyor ve ekrana görüntü gelmiyor. Sorunun çözümü nedir

Dosya Ekleri

• IMG-20210127-WA0005.jpeg
    63,9 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…