Arkadaşlar merhaba. Benim şimdi topladığım bir PC var fakat RAM'larin RGB'si yanıyor ama bilgisayarın ne kasa fanı ne işlemci fanı çalışıyor hiçbirisi çalışmıyor. Kabloları kontrol ettim hepsi doğru yerlere takılı anakartta mı bir sıkıntı var bilemiyorum. Bir de PSU'nün kablosunu prize takıyorum powera basıyorum anakartta elektrik gitme sesi yani çıt sesi geliyor ama fanlar vs çalışmıyor. M.2 SSD'nin de RGB'si yanmıyor. Bir yardım eli uzatır mısınız rica etsem?
Arkadaşlar merhaba benim şimdi topladığım bir PC var fakat RAM'larin RGB'si yanıyor ama bilgisayarın ne kasa fanı ne işlemci fanı çalışıyor hiçbirisi çalışmıyor kabloları kontrol ettim hepsi doğru yerlere takılı anakarttamı bir sıkıntı var bilemiyorum. Bir de PSU'nün kablosunu prize takıyorum powera basıyorum anakartta elektrik gitme sesi yani çıt sesi geliyor ama fanlar vs çalışmıyor M.2 SSD'ninde RGB'si yanmıyor. Bir yardım eli uzatır mısınız rica etsem.
Kanka Allah senden razı olsun RGB perde fanlarda çalışıyr PC de çalışıyor çok teşekkür ederim kaç gündür uğraşıyorum olmadı sadece SYS fan pininden fanları söktüm çalıştı Allah senden razı olsun.
Kanka Allah senden razı olsun RGB perde fanlarda çalışıyr PC de çalışıyor çok teşekkür ederim kaç gündür uğraşıyorum olmadı sadece SYS fan pininden fanları söktüm çalıştı Allah senden razı olsun.
Fanların anakarta sys portlarından takılı olması lazım diye biliyorum. Ben sırf onun için çoğaltıcı almıştım. Ama sonradan ARGB fanlar almak zorunda kaldığım için işe yaramadı. 50-100 tl arasına bulursun 1>4 yapan.