Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar SATA SSD alacağım, ama SATA kaç olduğunu bilmiyorum bu bilgisayarın. SATA 2,5 veya SATA 3 taksam olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2023
Arkadaşlar SATA SSD alacağım, ama SATA kaç olduğunu bilmiyorum bu bilgisayarın. SATA 2,5 veya SATA 3 taksam olur mu?
Wardom Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 891 Çözümler 12 Yer İstanbul 16 Ocak 2023 #2 2.5 laptop için genelde ama o da takılabiliyor. 3 almanızda fayda var tabii. Anakartta boş slot varsa ve güç kaynağında boşta güç kablosu varsa takabilirsiniz bir problem olmaz.
2.5 laptop için genelde ama o da takılabiliyor. 3 almanızda fayda var tabii. Anakartta boş slot varsa ve güç kaynağında boşta güç kablosu varsa takabilirsiniz bir problem olmaz.
5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 16 Ocak 2023 #3 Anakart modelini öğren ona göre de anlarsın hangi SATA desteği olduğunu.
Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #4 540312 dedi: Anakart modelini öğren ona göre de anlarsın hangi SATA desteği olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı 2 yıl önce 2. el almıştım özellikleri kötü, anakart markasına program ile baktığımda “bearlake” yazıyordu.
540312 dedi: Anakart modelini öğren ona göre de anlarsın hangi SATA desteği olduğunu. Genişletmek için tıkla... Bu bilgisayarı 2 yıl önce 2. el almıştım özellikleri kötü, anakart markasına program ile baktığımda “bearlake” yazıyordu.
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 Bu konuda anlatılmış hocam "hwinfo" programı ile öğrenebilirsin.
Acı Rakı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #6 cyblack dedi: Bu konuda anlatılmış hocam "HWiNFO" programı ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam görsellere bakarsanız HWiNFO'dan baktım ama pek bir şey anlamadım ondan sordum. cyblack dedi: Bu konuda anlatılmış hocam "HWiNFO" programı ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... SATA 2 imiş. Bana 300 TL'ye kadar SATA 2 SSD önerir misiniz?
cyblack dedi: Bu konuda anlatılmış hocam "HWiNFO" programı ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam görsellere bakarsanız HWiNFO'dan baktım ama pek bir şey anlamadım ondan sordum. cyblack dedi: Bu konuda anlatılmış hocam "HWiNFO" programı ile öğrenebilirsin. Genişletmek için tıkla... SATA 2 imiş. Bana 300 TL'ye kadar SATA 2 SSD önerir misiniz?
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #7 Hocam sen sata ssd alacaksın. Anakartın sata2 desteği olduğu için en fazla 300MB/s' hızında kullanabilirsin. Acı Rakı dedi: Hocam görsellere bakarsanız HWiNFO'dan baktım ama pek bir şey anlamadım ondan sordum. SATA 2 imiş. Bana 300 TL'ye kadar SATA 2 SSD önerir misiniz?angi marka alacağın için Genişletmek için tıkla... Acı Rakı dedi: Hocam görsellere bakarsanız HWiNFO'dan baktım ama pek bir şey anlamadım ondan sordum. SATA 2 imiş. Bana 300 TL'ye kadar SATA 2 SSD önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öneri için ayrı bir konu açıp, fikir alabilirsin. Son düzenleme: 16 Ocak 2023
Hocam sen sata ssd alacaksın. Anakartın sata2 desteği olduğu için en fazla 300MB/s' hızında kullanabilirsin. Acı Rakı dedi: Hocam görsellere bakarsanız HWiNFO'dan baktım ama pek bir şey anlamadım ondan sordum. SATA 2 imiş. Bana 300 TL'ye kadar SATA 2 SSD önerir misiniz?angi marka alacağın için Genişletmek için tıkla... Acı Rakı dedi: Hocam görsellere bakarsanız HWiNFO'dan baktım ama pek bir şey anlamadım ondan sordum. SATA 2 imiş. Bana 300 TL'ye kadar SATA 2 SSD önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Öneri için ayrı bir konu açıp, fikir alabilirsin.