Sisteminizle yaşadığınız en talihsiz olay

Hayır sol üst kısmı kırıldı böyle bakıyordum içinde ne var xD. Ayrıca şarj girişi ve açma tuşu da bozuktu. Kırık kısma bastırıp ekranı kapayarak açıyordum ._. Tabi gönderdik şarj girişi bozuk diye sonra yapamayıp ekran kartını (ç)alıp geri gönderdiler. Galiba GT 730 veya 710'du.

Üniversite yıllarımda alkolü fazla kaçırmıştım. Eve gelince içmeye devam edeyim dedim. Kasaya rakı döküldü. Sonra sızıp kalmışım. Ertesi gün açtığım da anakartın ledleri bütün hata kodlarını veriyordu ve PC açılmıyordu. Bünyesi alkolü kaldıramadı ve komaya girip vefat etti. O günden sonra kasaya hiçbir sıvı maddeyi yanaştırmadım. ( Şu an yanında akvaryum var)

El kadar bebeye alkol verilir mi?

İfadeler: WTC
800 TL'ye HDMI çıkışı bile olmayan bir monitör almak ve format atmaya bile bilgisayarcıya göndermek en büyük pişmanlıklarımdır. Ve PSU'nun bir düğme ile açılıp kapandığını sonradan öğrenmek. Allah'a şükür artık bu hataları yapmam.

CS oynarken bir anda çok feci duman çıkmaya başlamıştı kasamdan İçini bir açtim PSU'dan gelen sata ve molex kablolarının bir kısmı nerdeyse yok olmuş [Xigmatek X-Power X-Calibre 600W]

Son düzenleme:
Sistemi yeni toplatmıştık, normal oyun oynarken bi anda kasadan ses duymaya başladım. Sonra baktım bir şey yoktu. Bir kez daha baktım PSU ye gelen güç kaynağı alev almış. Hemen koştum ve şalteri indirdim. Daha yeniydi o yüzden şu an sistem çöp

Sene 2017 Mart ayının sonları. R9 270x ve i3 3220 sistemimle Battlefield 1 oynuyordum heyecanlı heyecanlı. Hiç unutmam Black Bless bölümü hatta. Değişik çizgiler oluştu ekranda sonra PC kapandı. Restart attım BIOS ekranında o malum iğrenç yeşilli pembeli çizgilerle kalıyordu. Kartı söküp Intel HD Graphics üzerinden görüntü aldım o an dedim babalara geldik.

Onun üstüne GTX 1050 alıp oynamıştım yine bir süre sonra. Ama gerek o kartla, gerek yeni sistemimle Battlefield 1 oynarken içime ürpertiler geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…