Sisteminizle yaşadığınız en talihsiz olay

Bir anda bir yanık kokusu almam. Tabii başta anladım ki bilgisayarım kendi kapatmaya, reset atmaya başlayıncaya kadar..

Kardeşimden bilgisayarı saklayacaktım çünkü zarar veriyor. Uyuyunca açarım diye düşündüm, her yeri de ezbere biliyor. Kasayı koyduğum yerden buluyor. En sonunda göstermeden balkona koydum, 5. kattayız, zaten bir şey olmaz diye kapıyı da kapattım. Kasayı unutmuşuz balkonda. Yıldırım, şimşek, yağmur yağıyor. O toz filtrem hayatımı kurtardı. Ondan dolayı su girmemiş içine ama ben sıkıca sildim her yerini. Şu anda çalışıyor, bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
12 sene sonra ilk defa bi sistem dizdim depolama olarak 250 GB SSD ve 1 TB HDD aldım HDD bozuk geldi garantiye gönderdim 1 ay sonra garantiden geldi hemen PC ye taktım, biçimlendirilmiyordu, testleri yaptım ve bad sector sorunlu çıktı. 1 saat boyunca Steam kütüphanemde duran oyunlara öylece baktım ve PC yi kapattım.

VGA monitörden ben de bir kurtulamadım. Eski ama benimki.

CS oynarken bir anda çok feci duman çıkmaya başlamıştı kasamdan İçini bir içtim PSU'dan gelen sata ve molex kablolarının bir kısmı nerdeyse yok olmuş [Xigmatek X-Power X-Calibre 600W]
Bu ciddi yanmalar çok fena ya. Benim anakartın arka portlarının yanması yanında hiç kalır.

O hissi bilirim. Anakartım servisten gelince ben de bir daha şimşek çakar mı diye düşüneceğim.

Opera açıken bilgisayın donup RAM'lerin sizlere ömür olması.
Eski miydi?

Bir anda bir yanık kokusu almam. Tabii başta anladım ki bilgisayarım kendi kapatmaya, reset atmaya başlayıncaya kadar..
Yine yanma vakası. Hepimize geçmiş olsun.

Bu tam benim başıma gelebilecek bir olay. Öyle sorun çıkartacak bir kardeşim yok ama koyduğum yerde unutma huyum var.

Üzüldüm. Şimdi durumlar nasıl?

Harddiski iade etmeye çalışıyorum ama maile bakmıyorlar tabii ki. Yaşadığım yerdeki bi teknoloji mağazasından (Vatan vb) alıcam sorun çıkarsa haftalarca mail beklemekle uğraşmam en azından.

HDD fanını çalıştırmıyordum. HD Tune programı açtığımda bir de ne göreyim. HDD sıcaklığı 62 derece olmuş. Hemen fanı çalıştırdım, seyyar küçük bir fanım vardı onuda takviye olsun diye, olay yerine dahil ettim.

2 Aylık PC 1 aydır FPS düşmesi yaşıyor kafayı yemek üzereyim.

Evet DDR3 1300MHz RAM'lerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…