Site "çerez izinleri" yazısı hiçbir türlü gitmiyor

Daha fazla  
Öncelikle merhaba dün tarayıcımdan (Microsoft Edge) maçkoliğin sitesine girdim ve bana çerez politikası metnini önüme çıkar ama bu yazıda çerezleri ne reddede biliyorum ne de kabul edebiliyorum.

Butonları çalışmıyor ne yapmalıyım çok can sıkan bir şey resmen ekranın yarısını kaplamış yapıştı kaldı gitmiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240828_205729_Gallery.jpg
    Screenshot_20240828_205729_Gallery.jpg
    60,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu eklentiyi kurup bir deneyin.

Yazının üstüne sağ tıklayıp inceleye basın. Daha sonra kodların üstüne geldiğinde yazı mavi oluyorsa o koda tıklayın. Son olarak da o kodu silin.

Unutmayın sayfayı yenilerseniz geri gelir.

Dosya Ekleri

• Yeni başlayacak birine hangi oltayı önerirsiniz_ _ Donanım Arşivi Forum - Google Chrome 28.08....png
    Yeni başlayacak birine hangi oltayı önerirsiniz_ _ Donanım Arşivi Forum - Google Chrome 28.08....png
    674 KB · Görüntüleme: 23
  • Yeni başlayacak birine hangi oltayı önerirsiniz_ _ Donanım Arşivi Forum - Google Chrome 28.08....png
    Yeni başlayacak birine hangi oltayı önerirsiniz_ _ Donanım Arşivi Forum - Google Chrome 28.08....png
    668,2 KB · Görüntüleme: 24
Öncelikle merhaba dün tarayıcımdan (Microsoft Edge) maçkoliğin sitesine girdim ve bana çerez politikası metnini önüme çıkar ama bu yazıda çerezleri ne reddede biliyorum ne de kabul edebiliyorum.

Butonları çalışmıyor ne yapmalıyım çok can sıkan bir şey resmen ekranın yarısını kaplamış yapıştı kaldı gitmiyor.
Butonlar çalışmıyorsa F12'den inceleden silebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı