Site nasıl Google'da üst sıralara çıkar?

Hocam kod tarafında temel şeylere dikkat ettikten sonra, asıl önemli olan sitende kaliteli içerik bulunması ve insanları sitende ne kadar süre tutabiliyorsun bunlara bakıyor artık Google.
işte ben şeyi merak ediyorum site Google da çıkmıyor nasıl çıkaracağım yazıları chat gpt ile falan doğruladım seo uyumlumu diye falan ancak nafile

Benim gördüğüm birkaç sorun var mesela. Sayfada birden fazla h1 kullanılmış. Kesinlikle seoya ters. h1,h2,h3.. hiyerarşiyi takip et. Onun dışında p p p p diye gitmek yerine article gibi etiketleri kullan. Article içerisinde meta tagları (og:author vs.) kullanmayı unutma.

Site linkleri seo uyumsuz, örneğin forum konuları linkin: /forum3/index.php?topic=3.0

olması gereken: /forum3/moderator-alimi-istegi

Bu sadece 1 etken. Meta başlık ve açıklamalar girmelisin
Site hızına önem vermelisin
Seo uyumlu içerik ile alakalı başlıklar kullanmalısın
h1 h2 gibi tagları doğru kullanmalısın

ve tüm bunlara rağmen hala istediğin performansı alamayabilirsin. Bu seferde dış seo işlemine başlaman ve sitenin kategorisi ile uyumlu başka sitelerden link veya tanıtım yazısı almalısın. Öne çıkmak istediğin kelimeleri belirleyip ve rakip analizi yapıp buna göre alımlar yapmalısın.

Okadar çok etken varki tek tek yazsam bu gün iş yapamam. Sen üsttekileri uygularsan bir fark göreceksindir. Bende yabancı bir seo firmasında çalışıyorum.

Site linkleri seo uyumsuz, örneğin forum konuları linkin: /forum3/index.php?topic=3.0

olması gereken: /forum3/moderator-alimi-istegi

Bu sadece 1 etken. Meta başlık ve açıklamalar girmelisin
Site hızına önem vermelisin
Seo uyumlu içerik ile alakalı başlıklar kullanmalısın
h1 h2 gibi tagları doğru kullanmalısın

ve tüm bunlara rağmen hala istediğin performansı alamayabilirsin. Bu seferde dış seo işlemine başlaman ve sitenin kategorisi ile uyumlu başka sitelerden link veya tanıtım yazısı almalısın. Öne çıkmak istediğin kelimeleri belirleyip ve rakip analizi yapıp buna göre alımlar yapmalısın.

Okadar çok etken varki tek tek yazsam bu gün iş yapamam. Sen üsttekileri uygularsan bir fark göreceksindir. Bende yabancı bir seo firmasında çalışıyorum.
hocam öncelikle foruma etki edemiyorum Galba hazır çünkü meta başlıkları var aslında o h1,h2 vs dikkat edeceğim sağolun

Screenshot 2023-09-22 at 12.41.28.png

meta etiketleri Boyle hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı