Siteye girmekle virüs bulaşır mı?

Savefromnethelper eklentisini yıllardır kullanıyorum.
Mailru, Odno.., Vk gibi bazı sitelerden video indirmeye yarar.
Zarar verdiğini ne gördüm ne de duydum.
ANCAK aynı eklenti farklı tarayıcılarda farklı sonuçlar doğurabilir.
Benim kullandığım Firefox.

Oyun oynarken birisi müzik açıyordu, ben de nasıl indirdiğini sordum. Bana mp3indir.com dedi, siteye girdim ama "güvenli değil" uyarısı aldım. Sonra mp3indirdur.com dedi, oraya da girdim ama yine "güvenli değil" uyarısı çıktı ve site açılmadı. Ondan önce de yanlışlıkla savefrom.net diye bir yerden savefromnet helper diye bir şey indirdim. Virüs bulaşmış olma ihtimali var mı? Malware ile tarama yaptım, virüs gözükmedi. Ayrıca indirdiğim şey indirilenler kısmında da çıkmadı.

Bir Defender, AVG indirip iyice taratın. İçiniz rahat etmezse format atın. Genelde virüslü oluyor onlar.

2FA hiçbir işe yaramaz cookie ile giriş yapabilirler.

Bir Defender, AVG indirip iyice taratın. İçiniz rahat etmezse format atın. Genelde virüslü oluyor onlar.

Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yaptım hiçbirinde virüs bulmadı.

2FA hiçbir işe yaramaz cookie ile giriş yapabilirler.

Çerezlerin hepsini sildim şu ana kadar hiç temizlemediğim için adını duymadığım sitelere bile çereze izin vermiş yaklaşık 500 600 çerez sildim.

Son düzenleme:

Çerezlerin hepsini sildim şu ana kadar hiç temizlemediğim için adını duymadığım sitelere bile çereze izin vermiş yaklaşık 500 600 çerez sildim.

Hocam AVG ve BitDefender çok iyi antivirüs programları (özellikle BitDefender) onlarla deneyin Kaspersky vb kötü demiyorum ama bunlar kadar değil.

Sonradan silmen hiçbir şey değiştirmez şifrelerini değiştirmen lazım txt olarak stealerin sahibine açtığın an gidiyor.

Sonradan silmen hiçbir şey değiştirmez şifrelerini değiştirmen lazım txt olarak stealerin sahibine açtığın an gidiyor.

Bunu bilmiyordum teşekkür ederim değiştireceğim şimdi.

Gmail'imin şifresini değiştim Riot şifremide değiştirmeme gerek var mı?

Bu arada o dosyayı açmadım gördüğüm an sildim.

1 kere tıklamış olabilirim ama açılmadı dediğim gibi MP3 sitesinin kısayolu gibi bir şey.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı