Siteye nereden reklam yaptırılır?

alperbodur45

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Tecno Pova 5 / Samsung Galaxy Tab A9+
Google AdSense dışında sitemi başka nerede reklam yapabilirim? Frutiger Aero ve nostalji ile ilgili bir site. Ona uygun bir reklam servisi varsa da olur ama başka da olur.

Reddit'te sitenize uygun subreddit'ler varsa Reddit'te reklam yapmak da güzel getiri sağlayabiliyor. (İngilizce dilindeyse siteniz. Tabi Türk subreddit'lerde de yapabilirsiniz reklam.)

TikTok kesinlikle tavsiye etmem, bence bot tıklamaları yaptırıyorlar. 100 TL'ye deneme reklam verdim video'ma 1000 tıklama aldım 0 dönüşüm aldım tıklamalardan, çöp trafik.

YouTube'da video çekip "Promotion" sekmesinden videonuzu reklam yapabilirsiniz. Websiteniz ile ilgili video çekip YouTube'a atmayı düşünüyorsanız.

Başarılar dilerim.

Reddit'te sitenize uygun Subreddit'ler varsa Reddit'te reklam yapmak da güzel getiri sağlayabiliyor. (İngilizce dilindeyse siteniz. Tabii Türk Subreddit'lerde de yapabilirsiniz reklam.)

TikTok kesinlikle tavsiye etmem, bence bot tıklamaları yaptırıyorlar. 100 TL'ye deneme reklam verdim video'ma 1000 tıklama aldım 0 dönüşüm aldım tıklamalardan, çöp trafik.

YouTube'da video çekip "promotion" sekmesinden videonuzu reklam yapabilirsiniz. Web siteniz ile ilgili video çekip YouTube'a atmayı düşünüyorsanız.

Başarılar dilerim.

Evet r/frutigeraero diye şey var ama reklam yapmak yasak değil mi Reddit'te? Yasak diye biliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı