programlama dili miWeb siteniz için hangi teknolojileri kullandığınızı yazmamışsınız. Öncelikle bunları belirtebilir misiniz?
Kendiniz yazıyorsanız dil, WordPress ise eklenti önerebiliriz.programlama dili mi
Kendim yazıyorum ama daha öğrenme aşamasındayım bide ücretsiz animasyonlu şablon indirebileceğim biryer önerirseniz sevinirim.Kendiniz yazıyorsanız dil, WordPress ise eklenti önerebiliriz.
Madem öğrenme aşamasındasın sana bir tavsiye, CSS framewoklerini öğren arayüzü kendin tasarla. Bootstrap, Tailwind CSS öneririm. Animasyon için ise Anime.js çok iyi.Kendim yazıyorum ama daha öğrenme aşamasındayım bide ücretsiz animasyonlu şablon indirebileceğim biryer önerirseniz sevinirim.
Şimdilik kayıt ve şablonu hazır haledemezmiyim ilerde zaten kendim tasarlamayı düşünüyorum.Madem öğrenme aşamasındasın sana bir tavsiye, CSS framewoklerini öğren arayüzü kendin tasarla. Bootstrap, Tailwind CSS öneririm. Animasyon için ise Anime.js çok iyi.
Mail tasarımı ile web tasarımı arasında önemli noktalarda tasarım farkları var. Yani sadece mail şablonu tasarlayacaksan, tasarımının patlamaması için iyi bir tecrübeye ihtiyacın var. Şimdilik internetten bulduğun hazır şablonu kendine göre düzenleyip kullanabilirsin.Şimdilik kayıt ve şablonu hazır haledemezmiyim ilerde zaten kendim tasarlamayı düşünüyorum.
Zaten öyle yapcam bana animasyonlu şablon indirebileceğim bir yer önerirmisiniz.Mail tasarımı ile web tasarımı arasında önemli noktalarda tasarım farkları var. Yani sadece mail şablonu tasarlayacaksan, tasarımının patlamaması için iyi bir tecrübeye ihtiyacın var. Şimdilik internetten bulduğun hazır şablonu kendine göre düzenleyip kullanabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.