Siteye üye olanlara e-posta ile haber göndermek

Beken

Hectopat
Daha fazla  
İnternet siteme üye olanlara e-posta ile haber göndermek istiyorum. Bunun kodlarını atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim yazıyorum ama daha öğrenme aşamasındayım bide ücretsiz animasyonlu şablon indirebileceğim biryer önerirseniz sevinirim.
Madem öğrenme aşamasındasın sana bir tavsiye, CSS framewoklerini öğren arayüzü kendin tasarla. Bootstrap, Tailwind CSS öneririm. Animasyon için ise Anime.js çok iyi.

Madem öğrenme aşamasındasın sana bir tavsiye, CSS framewoklerini öğren arayüzü kendin tasarla. Bootstrap, Tailwind CSS öneririm. Animasyon için ise Anime.js çok iyi.
Şimdilik kayıt ve şablonu hazır haledemezmiyim ilerde zaten kendim tasarlamayı düşünüyorum.

Şimdilik kayıt ve şablonu hazır haledemezmiyim ilerde zaten kendim tasarlamayı düşünüyorum.
Mail tasarımı ile web tasarımı arasında önemli noktalarda tasarım farkları var. Yani sadece mail şablonu tasarlayacaksan, tasarımının patlamaması için iyi bir tecrübeye ihtiyacın var. Şimdilik internetten bulduğun hazır şablonu kendine göre düzenleyip kullanabilirsin.

Mail tasarımı ile web tasarımı arasında önemli noktalarda tasarım farkları var. Yani sadece mail şablonu tasarlayacaksan, tasarımının patlamaması için iyi bir tecrübeye ihtiyacın var. Şimdilik internetten bulduğun hazır şablonu kendine göre düzenleyip kullanabilirsin.
Zaten öyle yapcam bana animasyonlu şablon indirebileceğim bir yer önerirmisiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı