Çözüldü Sıvı metal CPU çevresine yayıldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Stratos1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Laptopum (HP Omen 17) oyunlarda kapanıyor diye bir termal macun yenilemeyi düşündüm, 1.5 sene önce satın almıştım.
İlk defa içini açtım ve yenileyeyim dedim, sanırım CPU için likit/sıvı metal kullanılmış, fark etmedim silmeye başladım CPU'yu çevreleyen kısmın diplerini sileyim derken biraz etrafa yayıldı. Ben fark edip onları alayım derken sanırım birazcık dağıttım.
Şu an ne yapmalıyım? Çok bir şey yok gibi duruyor ama yine de emin olamadım.
Temizlemeden önceki ve sonra ki hallerini paylaşıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_6727.jpeg
    IMG_6727.jpeg
    235,3 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_6738.jpeg
    IMG_6738.jpeg
    145,2 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler arkadaşlar. Burayı da güncelleyeyim;
Macunları yeniledikten sonra, CMOS reset uyarısı aldım, PC açılmadı ve BitLocker kurtarma anahtarımı istedi, çok şükür ki buna erişim sağlayabiliyordum, PC açıldı ve her şey sorunsuz çalışıyor şu anda.
Hata almış olmamın nedeni batarya bağlantısını kesmiş olmam olabilir, emin değilim ancak daha farklı bir işlem yapmamıştım.
Teşekkürler arkadaşlar. Burayı da güncelleyeyim;
Macunları yeniledikten sonra, CMOS reset uyarısı aldım, PC açılmadı ve BitLocker kurtarma anahtarımı istedi, çok şükür ki buna erişim sağlayabiliyordum, PC açıldı ve her şey sorunsuz çalışıyor şu anda.
Hata almış olmamın nedeni batarya bağlantısını kesmiş olmam olabilir, emin değilim ancak daha farklı bir işlem yapmamıştım.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı