Sıvı soğutma ışıkları Windows ile açılıyor

eralpbayramoglu

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, daha önce böyle bir sorun yoktu hatta bu sabaha kadar böyle bir sorun yoktu. Güç tuşuna basar basmaz sıvı soğutma RGB'leri yanardı. Şimdi güç tuşuna basıyorum başta bir hızlıca yanıp sönüyor. Ardından Windows tamamen açılınca hesap şifremi girince RGB'ler yanmaya başlıyor. Bilmediğim bir ayar mı değiştirdim, yardımcı olabilir misiniz?

İsteseniz yapamayacağınız bir şeyi yapmışsınız hocam RGB'leri kontrol etmek için vs. bir program indirdiniz mi?

İsteseniz yapamayacağınız bir şeyi yapmışsınız hocam RGB'leri kontrol etmek için vs. bir program indirdiniz mi?
Hocam, aynı sorun bende de var. Şuan İCUE ve Armoury Crate uygulamalarını kullanıyorum.

O uygulamalar üzerinden yaptığınız ayarı tersine çevirin demekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

RGB kontrol programınız hataya sebep olabilir. Bazen bende de senkronizasyon sorunu oluyor başlangıç esnasında. Uygulama zorla kapanınca çökme oluyor sanırım sistemi kapattığımız da.

Vallahi nasıl yaptım inan haberim yok Armoury Crate var ama daha önce de vardı bu sabah böyle olası geldi bilgisayarın. Önemli bir şey değilse kalsın ne yapalım, düzeltmek isterdim ama çözüm yok galiba

Reis konu çok eski ama aynı sorun bende de vardı 5 gün oldu sistemi alalım H150 Corsair 360mmlik var yeni topladım sistemi ilk 3 gün sorun yoktu sonra ASUS'un Aura driverını yükledim ve sorun ertesi gün başladı sistem açılıyor RGB'ler yanıyor RAM'ler falan Windows'a gelince sıvı soğutma sönüyor 2 3 sn sonra RAM'ler ve sıvı soğutma yanıp sönüyor kendine geliyor araştırdım falan cevabını bulamadım sonra aklıma driverı komple kaldırmak geldi sildim PC'yi 3 4 kere tekrar başlattım ve sorun suanlık gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…