Sıvı soğutma konumlandırma önerisi

AlimBey

Decapat
Daha fazla  
Bende NZXT Kraken X53 sıvı sogutma kasa H510i kasanın 1 egzoz 1 üstte tekli 120'lik fanları mevcut.
Üst fan içeri soguk hava çekiyor.
Arka fan dısari sıcak hava veriyor.
Sıvı sogutma önde dısarı sıcak hava veriyor.
Dogru sirkülasyonu nasıl yapabilirim?

@Süleyman Yusuf reis öyle yaparsam fanları önü demir hava alma imkanı az gibi
Örnek atıyorum 1 saniye.

1650532170544.png

Ben böyle cam panel kapalı şekilde kullanıyorum. İsterseniz sıcaklıkları atayım.
Hem böyle toz da pek toplamıyor içerisi.

Son düzenleme:
@Süleyman Yusuf

O montaj yanlış bu arada, boruların pompanın üstünde olması lazım.

H510i kasada zaten bir tek öne montajlayabilirsiniz, fanlar radyatörden kasanın içine doğru üfleyecek yani intake olacak. Borular üst tarafa bakacak şekilde olacak.

@Süleyman Yusuf

O montaj yanlış bu arada, boruların pompanın üstünde olması lazım.

H510i kasada zaten bir tek öne montajlayabilirsiniz, fanlar radyatörden kasanın içine doğru üfleyecek yani intake olacak. Borular üst tarafa bakacak şekilde olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göre yaptım. Yanlış olduğunu düşünmüyorum.

Videoyu göremiyorum, hangi video o? Gamers Nexus videosu değildir herhalde onda da boruların üste montajının daha iyi olduğunu anlatıyordu.

Videoyu göremiyorum, hangi video o? Gamers Nexus videosu değildir herhalde onda da boruların üste montajının daha iyi olduğunu anlatıyordu.
GN'un videosu.
1650533334177.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gamer Nexus videosu. İngilizcem yok ama sanki aşağıda olursa yanlış olur gibi. Yukarıda olması lazım.

Gamer Nexus videosu. İngilizcem yok ama sanki aşağıda olursa yanlış olur gibi. Yukarıda olması lazım.
Videoda eğer öne takacaksanız tüpün aşağıda olması daha iyi olur diye anlatılıyor.
1650533497768.png

Ideal Orientation for Front Mount = Öne yapılan montajdaki ideal düzen.
1650533560287.png

Good: Front Mount, Tubes Down = İyi : Öne montaj, Tüpler aşağı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı