Çözüldü Sıvı soğutma montajını doğru yapmış mıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Papyonlu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba kasanın üst kısmına radyatör sığmadığı için radyatör üst öne bağladım. Acaba montaj doğru oldu mu? BIOS'tan fanlar için yapmam gereken var mı?

Dosya Ekleri

• 20230527_195130.jpg
    212,2 KB · Görüntüleme: 147
  • 20230527_195137.jpg
    138,2 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Şuan kasanın içine bakan taraflar kasanın önüne baksın.

şunun gibi

Fanları ters çevir radyatörün önüne al.
Dışarıdan içe üfleyecek konumda olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kasanın üst kısmına radyatör sığmadığı için radyatör üst öne bağladım. Acaba montaj doğru oldu mu? BIOS'tan fanlar için yapmam gereken var mı?

Kasa çok sıkış üste takamadığın için soğutma performansı düşecek.

Kasa çok sıkış üste takamadığın için soğutma performansı düşecek.
Yukarı sığdıramadığım ramler ile sıkıştı değmesi problem olur diye böyle yaptım. Fanların yönünü düzeltip deneyeceğim..eğer olmazsa Yukarı deneyeceğim..

Fanları ters çevir radyatörün önüne al.
Dışarıdan içe üfleyecek konumda olsun.
Hocam tam anlayamadım tersi düzü. Fanlarin markası gözüken kısım ön tarafı olarak baz alırsak markası olan kısımları radyatöre bakacak şekilde mi monte edeyim ?yoksa marka kısımları dışarı bakacak şekilde mi

Son düzenleme:

Yukarıya sığmayacağını düşünüyorum.

şunun gibi

Çözüm
Ama fanlari ters çevirmeden mi o zaman ekran kartına sıcak hava üflemez mi? Radyatör arkasından sıcak hava atılıyor çünkü o kafamı karıştırdı

Ama fanlari ters çevirmeden mi o zaman ekran kartına sıcak hava üflemez mi? Radyatör arkasından sıcak hava atılıyor çünkü o kafamı karıştırd
Şimdi daha iyi anladım teşekkür ederim

Ama fanlari ters çevirmeden mi o zaman ekran kartına sıcak hava üflemez mi? Radyatör arkasından sıcak hava atılıyor çünkü o kafamı karıştırdı

En saglıklı bu şekilde kurulabilir ön panele.
üst kısıma sığıyorsa fanlara hiç dokunmadan üste alabilirsin. başka türlü olmaz.

En saglıklı bu şekilde kurulabilir ön panele.
üst kısıma sığıyorsa fanlara hiç dokunmadan üste alabilirsin. başka türlü olmaz.
Üst kısma 2 vida ile sabitleyebiliyorum ama şimdi söktüm fanları montajı da yaptım böyle deneyeyim olmazsa değiştiririm fakat cpu testi açar açmaz mavi ekran oldu pc

Radyatörde hava veren kısım içeri baksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…