Papyonlu
Decapat
Daha fazla
Yukarı sığdıramadığım ramler ile sıkıştı değmesi problem olur diye böyle yaptım. Fanların yönünü düzeltip deneyeceğim..eğer olmazsa Yukarı deneyeceğim..
Hocam tam anlayamadım tersi düzü. Fanlarin markası gözüken kısım ön tarafı olarak baz alırsak markası olan kısımları radyatöre bakacak şekilde mi monte edeyim ?yoksa marka kısımları dışarı bakacak şekilde mi
Merhaba kasanın üst kısmına radyatör sığmadığı için radyatör üst öne bağladım. Acaba montaj doğru oldu mu? BIOS'tan fanlar için yapmam gereken var mı?
Yukarı sığdıramadığım ramler ile sıkıştı değmesi problem olur diye böyle yaptım. Fanların yönünü düzeltip deneyeceğim..eğer olmazsa Yukarı deneyeceğim..Kasa çok sıkış üste takamadığın için soğutma performansı düşecek.
Hocam tam anlayamadım tersi düzü. Fanlarin markası gözüken kısım ön tarafı olarak baz alırsak markası olan kısımları radyatöre bakacak şekilde mi monte edeyim ?yoksa marka kısımları dışarı bakacak şekilde miFanları ters çevir radyatörün önüne al.
Dışarıdan içe üfleyecek konumda olsun.
Yukarı sığdıramadığım RAM'ler ile sıkıştı değmesi problem olur diye böyle yaptım. Fanların yönünü düzeltip deneyeceğim. Eğer olmazsa yukarı deneyeceğim.
Hocam tam anlayamadım tersi düzü. Fanlarin markası gözüken kısım ön tarafı olarak baz alırsak markası olan kısımları radyatöre bakacak şekilde mi monte edeyim? Yoksa marka kısımları dışarı bakacak şekilde mi?
Yukarı sığdıramadığım ramler ile sıkıştı değmesi problem olur diye böyle yaptım. Fanların yönünü düzeltip deneyeceğim..eğer olmazsa Yukarı deneyeceğim..
Hocam tam anlayamadım tersi düzü. Fanlarin markası gözüken kısım ön tarafı olarak baz alırsak markası olan kısımları radyatöre bakacak şekilde mi monte edeyim ?yoksa marka kısımları dışarı bakacak şekilde mi
Ama fanlari ters çevirmeden mi o zaman ekran kartına sıcak hava üflemez mi? Radyatör arkasından sıcak hava atılıyor çünkü o kafamı karıştırdıŞuan kasanın içine bakan taraflar kasanın önüne baksın.
Şimdi daha iyi anladım teşekkür ederimAma fanlari ters çevirmeden mi o zaman ekran kartına sıcak hava üflemez mi? Radyatör arkasından sıcak hava atılıyor çünkü o kafamı karıştırd
Ama fanlari ters çevirmeden mi o zaman ekran kartına sıcak hava üflemez mi? Radyatör arkasından sıcak hava atılıyor çünkü o kafamı karıştırdı
Üst kısma 2 vida ile sabitleyebiliyorum ama şimdi söktüm fanları montajı da yaptım böyle deneyeyim olmazsa değiştiririm fakat cpu testi açar açmaz mavi ekran oldu pcEn saglıklı bu şekilde kurulabilir ön panele.
üst kısıma sığıyorsa fanlara hiç dokunmadan üste alabilirsin. başka türlü olmaz.
Radyatörde hava veren kısım içeri baksın.Yukarı sığdıramadığım ramler ile sıkıştı değmesi problem olur diye böyle yaptım. Fanların yönünü düzeltip deneyeceğim..eğer olmazsa Yukarı deneyeceğim..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.