Elindeki Masterliquid satıp yukardaki uyumlu Water performer sıvı soğutucuyu G12'e bağlayıp kullanabilirsin. G12 aparatı da ucuz değil yalnız belirteyim.
Ben kendimden yola çıkarak şöyle söyleyebilirim; en azından benim kullandığım modelde overclock yapmama rağmen maksimum ulaşabildiğim sıcaklık 67 derece oldu. Zaten bu kartlar 60 derecenin altında fanları çalıştırmıyor. Bunu da düşünerek 7 derece fazla olması neredeyse boşta gibi çalıştığını gösteriyor bence. Eğer üst düzey bir overclock yapmayacaksan bence sıvı soğutma gereksiz gibi duruyor. Tabi bu benim şahsi düşüncem, ben olsam sıvı soğutma kısmını düşünmek yerine oraya ayıracağım maliyeti ekran kartı modelini üst seviyeye çıkarmak olurdu.
Elindeki Masterliquid satıp yukardaki uyumlu Water performer sıvı soğutucuyu G12'e bağlayıp kullanabilirsin. G12 aparatı da ucuz değil yalnız belirteyim.
@siyaha Toplam bütçenin 5000 TL olduğunu görerek şunu önerebilirim. Eğer ekran kartından başka bir ihtiyacın yoksa ve bütçene 400 TL daha ekleme şansın varsa bu indirimden yararlanabilirsin. En azından aklında bulunsun.
@siyaha Toplam bütçenin 5000 TL olduğunu görerek şunu önerebilirim. Eğer ekran kartından başka bir ihtiyacın yoksa ve bütçene 400 TL daha ekleme şansın varsa bu indirimden yararlanabilirsin. En azından aklında bulunsun.
@siyaha Sepete eklediğimde "kalan süre 1 gün" yazıyor. Sanırım 1 gün sonra bitecek indirimler. Ben de bir monitörü almayı düşünüyorum onun için de aynı şey geçerli.
@siyaha Sepete eklediğimde "kalan süre 1 gün" yazıyor. Sanırım 1 gün sonra bitecek indirimler. Ben de bir monitörü almayı düşünüyorum onun için de aynı şey geçerli.
MSI Gaming X Trio GeForce RTX 2080 8GB 256Bit GDDR6 PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Önce aldım şimdi incelemelerine bakıyorum. @Vivace