Sıvı soğutma uygulamak için ekran kartı önerisi

Ben kendimden yola çıkarak şöyle söyleyebilirim; en azından benim kullandığım modelde overclock yapmama rağmen maksimum ulaşabildiğim sıcaklık 67 derece oldu. Zaten bu kartlar 60 derecenin altında fanları çalıştırmıyor. Bunu da düşünerek 7 derece fazla olması neredeyse boşta gibi çalıştığını gösteriyor bence. Eğer üst düzey bir overclock yapmayacaksan bence sıvı soğutma gereksiz gibi duruyor. Tabi bu benim şahsi düşüncem, ben olsam sıvı soğutma kısmını düşünmek yerine oraya ayıracağım maliyeti ekran kartı modelini üst seviyeye çıkarmak olurdu.
Geleceğe yatırım anlamında 2070 çok mantıklı.
4k , oyun-hdr , dxr vs..
AİO sıvı soğutmalı MSI sea hawk 2080 var ama bütçeyi aşıyor.
Elindeki Masterliquid satıp yukardaki uyumlu Water performer sıvı soğutucuyu G12'e bağlayıp kullanabilirsin. G12 aparatı da ucuz değil yalnız belirteyim.

390 cooler + 190 g12 = 580 TL

@siyaha Toplam bütçenin 5000 TL olduğunu görerek şunu önerebilirim. Eğer ekran kartından başka bir ihtiyacın yoksa ve bütçene 400 TL daha ekleme şansın varsa bu indirimden yararlanabilirsin. En azından aklında bulunsun.

@siyaha Toplam bütçenin 5000 TL olduğunu görerek şunu önerebilirim. Eğer ekran kartından başka bir ihtiyacın yoksa ve bütçene 400 TL daha ekleme şansın varsa bu indirimden yararlanabilirsin. En azından aklında bulunsun.
Hepsiburada daki bu extra indirimler süreli mıdır acaba?

Dizaynı nedeniyle aorus u tercih ederim.
Vertical görselleri çok şık.
Bunla ilgili bir konu da acmıştım, orda da aorus önerdiler görsel için.

@siyaha Sepete eklediğimde "kalan süre 1 gün" yazıyor. Sanırım 1 gün sonra bitecek indirimler. Ben de bir monitörü almayı düşünüyorum onun için de aynı şey geçerli.

@siyaha Sepete eklediğimde "kalan süre 1 gün" yazıyor. Sanırım 1 gün sonra bitecek indirimler. Ben de bir monitörü almayı düşünüyorum onun için de aynı şey geçerli.
Bende bir inceleyeyim.
Umarım kaçırmamışsındır indirimi, 23:30 gibi fiyatlar değişti.

Aorus RTX 2070 ödeme aşamasındayken stok bitti. 😂

Diğer alternatiflere baktım ve..
indirimin bitmesinden 5-10 dakika önce 800 TL indirimle önerdiğin kartı aldım.
5380 den 6170 e fırladı. 😳

MSI Gaming X Trio GeForce RTX 2080

Önce aldım şimdi incelemelerine bakıyorum. 🤓
@Vivace

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı