Sıvı soğutma vs hava soğutma

Verim alamadım dediğiniz stok fan mıydı acaba? Yukarıda ki arkadaşımızın dedikleri mantıklı geldi bana Artic 24 alacağım o yüzden. Artic 34'de mi verim alamadınız acaba?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için galiba sıvı soğutmadan vaz geçiyorum Artic 34 alacağım şuanda 500-550 civarı fiyatı değer mi acaba?
Sıvı soğutma tabiki hava soğutmadan daha iyi sıcaklık derecesi verecektir.
 
Verim alamadım dediğiniz stok fan mıydı acaba? Yukarıdaki arkadaşımızın dedikleri mantıklı geldi bana Artics 24 alacağım o yüzden. Artics 34'de mi verim alamadınız acaba?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için galiba sıvı soğutmadan vaz geçiyorum Artics 34 alacağım şu anda 500-550 civarı fiyatı değer mi acaba?

Ben 500TL'ye Dark aquaforce W122 sıvı soğutucu almıştım (tek fanlı). Aradan 1 ay geçti gayet memnunum. Varsayılan ayarlarda sıcaklık değerleri boşta 40, yükte 65 dereceyi geçmiyor. Fan hızını son hıza çektiğimde (biraz sesli oluyor) sıcaklıklar 60 derecenin altına kadar düştü ki zaten fan hızlarıyla oynamadan da 65 derece gayet iyi bir sıcaklık. Bence o parayı hava soğutmaya vermekten daha mantıklı bir hareket olur.
 

Geri
Yukarı