Sıvı soğutmada oluşan kabarcıklar

Daha fazla  
RAM
Corsair Vengeance 16x4 3600 MHz
Ekran kartı
Palit 4080 GamingPro
Anakart
Asus Rog B550-A
İşlemci
Amd Ryzen 9 5900x
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.
Geçen hafta toplamış olduğum Custom sıvı soğutma sisteminde pompada ve CPU block üzerinde hava kabarcıkları oluştu. Sistem devamlı çalışıyor fakat kabarcıklar bir türlü gitmiyor. Kasayı sağa sola öne arkaya yatırmama rağmen hiçbir şey değişmedi bunları nasıl yok edebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

B65D632F-B970-4581-A432-94B21043431C.jpeg

2409FDAC-C6BE-4BCE-A6E2-E1C66B105221.jpeg

Isınan sıvı da hava kabarcığı olur zaten.

Bir de nazar önemli bir etken. Hele de burada paylaştın, artık..

Isınan sıvı da hava kabarcığı olur zaten.

Bir de nazar önemli bir etken. Hele de burada paylaştın, artık.

Hocam su ısınmıyor ki ilk çalıştırmamda kabarcık oluştu şimdi de gitmiyor ne yaptıysam ne ettiysem hala duruyorlar iş yaparken gözüme takılıyor sinir oluyorum.

Nazar konusundada bir maşallahınızı alırım 😄

Artmıyorsa sistemde illa biraz hava olacaktır, hareket nedeniyle normal karşılıyorum. İzlediğim videolarda sıvıya göre bunun azaltılmaya çalıştığını duymuştum. Yanlışım olabilir, İngilizce kaynaklara, Reddite sor derim.

Bu kasaya benim nefes yetmez, kadrolu hoca lazım. Haftada bir okuyacak. Yoksa boru patlar.

Artmıyorsa sistemde illa biraz hava olacaktır, hareket nedeniyle normal karşılıyorum. İzlediğim videolarda sıvıya göre bunun azaltılmaya çalıştığını duymuştum. Yanlışım olabilir, İngilizce kaynaklara, Reddit'e sor derim.

Bu kasaya benim nefes yetmez, kadrolu hoca lazım. Haftada bir okuyacak. Yoksa boru patlar.

Oralara başvurayım bari.

Yeter hocam yeter merak etmeyin inşallah daha iyileri sizin ve sizlerin olur 🙏🏻

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı