Arkadaşlar merhaba 12700k-12900k ya da 13700k-13900k için (overclock yapmayacağım ya da en fazla normal seviyede yaparım maks.) sıvı soğutma bakayım dedim 2 ile 3 fanlılar arasında pek fiyat farkı yok öyleyken 500-1000 daha veririm 3 fanlı alırım garanti olur dedim. Coolermaster M360L ya da ML360R benzeri sıvı soğutmalar 3 fanlı. Bana bu tarz sıvı soğutmayı kaldıracak bir kasa önerisi lazım ama F/P olursa iyi olur arkadaşlar. Powersupply+kasa olursa daha iyi olur. 700-750w yeterli olur mu bilmiyorum. Genel olarak işlemci ağırlıklı sistem olacak ekran kartı maks 3060ti vs. olur 3080-3090 içinde yetebilecek PSU da olursa iyi olur tam emin değilim belki ilerde değiştirebilirim. Ama fiyat performans olması lazım arkadaşlar çünkü 2 adet kasa toplayacağım ikiside aynı özelliklerde sadece biri DDR4 biri DDR5 olacak. Bu arada daha büyük 3 fanlılarda var mı? bilmediğim için soruyorum. Mesela Corsair h115i normal 3 fanlı sıvı soğutmadan performans olarak daha iyi mi ve büyük mü? Yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
Garanti olsun diye büyük ama pekte uçuk fiyatlı olmayan ucuz kasada önerebilirsiniz ferah ferah dediğim gibi soğutmaya daha karar veremedim. Hazır indirimler varken almak istiyorum açıkçası