L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Selam. Soğutucuyu söktüm ve radyatör şu an elimde. Suyla yıkasam olur mu? Dosya Ekleri image.jpg 189,3 KB · Görüntüleme: 244
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #2 Basınçlı hava ile temizlemen en doğrusu.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 Ben diş fırçasıyla temizledim.
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 5 Mayıs 2022 #5 lexoqe dedi: Selam. Soğutucuyu söktüm ve radyatör şu an elimde. Suyla yıkasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben yıkadım ama pek bir etkisi olmuyor dostum basıncı hava yeter.
lexoqe dedi: Selam. Soğutucuyu söktüm ve radyatör şu an elimde. Suyla yıkasam olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben yıkadım ama pek bir etkisi olmuyor dostum basıncı hava yeter.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #6 Kleapsien26 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis benim ki o kadar kirlenmemiş resime bakarsan az bi toz var. Ben titiz bir insanım. Şu an içim içimi yiyor o ufak tozları görünce
Kleapsien26 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Reis benim ki o kadar kirlenmemiş resime bakarsan az bi toz var. Ben titiz bir insanım. Şu an içim içimi yiyor o ufak tozları görünce
Kleapsien26 Picopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 790 Çözümler 1 5 Mayıs 2022 #7 lexoqe dedi: Reis benimki o kadar kirlenmemiş resime bakarsan az bir toz var. Ben ve titiz bir insanım. Şu an içim içimi yiyor o ufak tozları görünce Genişletmek için tıkla... Belli oluyor zaten temizlemek için söktüm diyorsun pis bile değil. fön makinesiyle tozlarını çıkarman yeterli olur.
lexoqe dedi: Reis benimki o kadar kirlenmemiş resime bakarsan az bir toz var. Ben ve titiz bir insanım. Şu an içim içimi yiyor o ufak tozları görünce Genişletmek için tıkla... Belli oluyor zaten temizlemek için söktüm diyorsun pis bile değil. fön makinesiyle tozlarını çıkarman yeterli olur.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #8 Kleapsien26 dedi: Belli oluyor zaten temizlemek için söktüm diyorsun pis bile değil. fön makinesiyle tozlarını çıkarman yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Fanların yapraklarını tek tek siliyorum. Tozdan nefret ederim teşekkür ederim yine de
Kleapsien26 dedi: Belli oluyor zaten temizlemek için söktüm diyorsun pis bile değil. fön makinesiyle tozlarını çıkarman yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Fanların yapraklarını tek tek siliyorum. Tozdan nefret ederim teşekkür ederim yine de