Sıvı soğutuculu ekran kartı alınır mı?

Ekran kartı için alınabilir ama kazanızdaki yere de dikkat etmeniz lazım. Almazsanız çok bir şey kaybeder misiniz, hayır. Biraz zevk meselesi, tabii ki OC işine girmeyecekseniz.

Bunlar tepside taşınan sürahi değil hocam. Niye kırılsın, niye dökülsün? Herhalde yapan adam bunu da düşünüyordur? İlginçsiniz.

Bir şeyin içine ne kadar teknolojik şey ne kadar yenilik girerse o kadar sıkıntı çıkar klasik iyidir ne kadar çokluk o kadar …

Bir şeyin içine ne kadar teknolojik şey ne kadar yenilik girerse o kadar sıkıntı çıkar klasik iyidir ne kadar çokluk o kadar …
Abi biz bilgisayardan teknolojiden bahsediyoruz, burası teknoloji forumu genel olarak. Siz çok yanlış yerdesiniz bu zihniyetle. Sıkıntı, genelde kullanıcı hatısıyla oluşur.

Hayır hocam niye arıza olsun ki hemen? İleride ne olacağı hiçbir teknolojik alet için belli olmaz.

Yani pompasında olur, sıvı gitmez vs gibi. Garantisi var zaten sorun olmaz da 1-2 sene. Sonrası bilemiyorum.

Bütçe nedir? kart modeli nedir?

Sorun olmaz, eğer sızdırma yoksa üründe.
Hangi kartı alacaksınız hocam?

@serozkan4242 hocam sıvı soğutmalı ekran kartı kullanıyor.

6800 XT Rog Strix LC modelini düşünüyorum.

Ekran kartı için alınabilir ama kazanızdaki yere de dikkat etmeniz lazım. Almazsanız çok bişey kaybeder misiniz, hayır. Biraz zevk meselesi, tabiki OC işine girmeyecekseniz.

Bunlar tepside taşınan sürahi değil hocam. Niye kırılsın, niye dökülsün? Herhalde yapan adam bunu da düşünüyordur? İlginçsiniz.

Overclock düşünüyorum. Kasa da yer var sorun yok o konuda.

Ben ROG Strix kullanmıyorum. Sapphire Toxic EE kullanıyorum.

Power limiti kaldırabildiğin/PPT tablolarını değiştirebildiğin kartlar için sıvı soğutma alabilirsin. Öbür türlü hiçbir kazanç vermez sana.

Bu kartlar : RX6xxx serisi oluyor maalesef. O yüzden RTX 4xxx veya 3xxx serisi için sıvı soğutma almak baya boş bence.

Evet, biliyorum sizin kartı ama uygun fiyatlı yok piyasada. Olsa da EE değil. O yüzden biraz daha uygun fiyatlı 6800 XT Rog buldum.

Neden maalesef? İyi değil mi?

Abi biz bilgisayardan teknolojiden bahsediyoruz, burası teknoloji forumu genel olarak. Siz çok yanlış yerdesiniz bu zihniyetle. Sıkıntı, genelde kullanıcı hatısıyla oluşur.

Biz de araba ustasıyız motor ustasıyız eski arabalar 5 dakikada hallolurken yeni sın model teknolojik araçlar günler arıyor oda karmaşık bir iş on yüzden söyledim genelde bu böyle ben bilgisayardan da anlarım gayet yeterli düzeyde çok teknoloji çok problem demek.

Yani pompasında olur, sıvı gitmez vs gibi. Garantisi var zaten sorun olmaz da 1-2 sene. Sonrası bilemiyorum.

6800 XT Rog Strix LC modelini düşünüyorum.

Overclock düşünüyorum. Kasa da yer var sorun yok o konuda.

Evet, biliyorum sizin kartı ama uygun fiyatlı yok piyasada. Olsa da EE değil. O yüzden biraz daha uygun fiyatlı 6800 XT Rog buldum.

Neden maalesef? İyi değil mi?
Maaleseften kastım performanstı. RX 6XXX serisi harici efektif bir kazanç sağlayabildiğin kart yok piyasada sıvı soğutma ile.

Biz de araba ustasıyız motor ustasıyız eski arabalar 5 dakikada hallolurken yeni sın model teknolojik araçlar günler arıyor oda karmaşık bir iş on yüzden söyledim genelde bu böyle ben bilgisayardan da anlarım gayet yeterli düzeyde çok teknoloji çok problem demek.
O zaman elektrikli araçlara da karşısınız, temiz dünyaya da, doğaya da.. İnanamıyorum..

10K.

Zaten alacağım kart 6800 XT. Testlerde overclock ile 3090'ı ya geçiyor ya yakalıyor. Hem de serin çalışıyor. Daha ne olsun ki?
Yapacağın Overclock sadece frekans arttırmak ise 3090'ı yakalayamaz bile. PPT tablolarını değiştirmelisin.

O zaman elektrikli araçlara da karşısınız, temiz dünyaya da, doğaya da. İnanamıyorum.

Şu anda mevcut elektrikli araçların hangisi düzgün çalışıyor hepsinde problem arıza menzil sorunu şu bu hepsi benim gözümde işe yaramaz bir metal yığını bunun sebebide petrol şirketleri izin vermiyor yoksa bu kadar petrol nerede kullanılacak düzgün yapılması için elektrikli araçların dünyadaki petrolün tamamının bitmesi lazım ki o zaman elektrikli araç mecbur olunca ona göre kaliteli ve düzgün üretim yapılsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı