S Swench7 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #1 Sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü okumak istiyorum fakat doğru düzgün bir üniversite bulamadım önerilere açığım.
Sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü okumak istiyorum fakat doğru düzgün bir üniversite bulamadım önerilere açığım.
P policeimdat911 Femtopat Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2025 #2 [Mesaj Silindi] Son düzenleme: 1 Ağustos 2025
S Swench7 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #3 policeimdat911 dedi: [Mesaj Silindi] Genişletmek için tıkla... Hocam "[Mesaj Silindi]" olarak gözüküyor?
policeimdat911 dedi: [Mesaj Silindi] Genişletmek için tıkla... Hocam "[Mesaj Silindi]" olarak gözüküyor?
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #4 Swench7 dedi: Sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü okumak istiyorum fakat doğru düzgün bir üniversite bulamadım önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Sıralamanız kaç?
Swench7 dedi: Sivil savunma ve itfaiyecilik bölümü okumak istiyorum fakat doğru düzgün bir üniversite bulamadım önerilere açığım. Genişletmek için tıkla... Sıralamanız kaç?
S Swench7 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #5 nevertheless eren dedi: Sıralamanız kaç? Genişletmek için tıkla... sıralama önemli değil hocam
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #6 Swench7 dedi: Sıralama önemli değil hocam. Genişletmek için tıkla... Sıralamanıza göre üniversite önerisi yapacağım.
Swench7 dedi: Sıralama önemli değil hocam. Genişletmek için tıkla... Sıralamanıza göre üniversite önerisi yapacağım.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE 10 Ağustos 2025 #7 nevertheless eren dedi: Sıralamanıza göre üniversite önerisi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz var mı? nerelerde okunur?
nevertheless eren dedi: Sıralamanıza göre üniversite önerisi yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz var mı? nerelerde okunur?
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #8 AtillaKaya dedi: Hocam öneriniz var mı? Nerelerde okunur? Genişletmek için tıkla... Okulun pek bir önemi yok çünkü KPSS ile atanıyorsun. İyi bir üniversite hayatım olsun diyorsan orası başka.
AtillaKaya dedi: Hocam öneriniz var mı? Nerelerde okunur? Genişletmek için tıkla... Okulun pek bir önemi yok çünkü KPSS ile atanıyorsun. İyi bir üniversite hayatım olsun diyorsan orası başka.
AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE 10 Ağustos 2025 #9 nevertheless eren dedi: Okulun pek bir önemi yok çünkü KPSS ile atanıyorsun. İyi bir üniversite hayatım olsun diyorsan orası başka. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin yerler var mı yaklaşık 1 mn sıralamayla.
nevertheless eren dedi: Okulun pek bir önemi yok çünkü KPSS ile atanıyorsun. İyi bir üniversite hayatım olsun diyorsan orası başka. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin yerler var mı yaklaşık 1 mn sıralamayla.
nevertheless eren Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #10 AtillaKaya dedi: Önerebileceğin yerler var mı yaklaşık 1 mn sıralamayla. Genişletmek için tıkla... 1 milyon sıralamaya iyi bir şehir geleceğini sanmıyorum.
AtillaKaya dedi: Önerebileceğin yerler var mı yaklaşık 1 mn sıralamayla. Genişletmek için tıkla... 1 milyon sıralamaya iyi bir şehir geleceğini sanmıyorum.