AtillaKaya Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 527 Çözümler 2 Yer TÜRKİYE 10 Ağustos 2025 #11 nevertheless eren dedi: 1 milyon sıralamaya iyi bir şehir geleceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... KYK yurdu yakın olması ve birazda merkezi olması yeter aslında hocam.
nevertheless eren dedi: 1 milyon sıralamaya iyi bir şehir geleceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... KYK yurdu yakın olması ve birazda merkezi olması yeter aslında hocam.
S Swench7 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #12 nevertheless eren dedi: Sıralamanıza göre üniversite önerisi yapacağım. Genişletmek için tıkla... hocam çoğu uniye rahat bir şekilde girebiliyorum. sıralama belirtsem zaten başlıkta belirtirdim siz önerin yine de AtillaKaya dedi: Hocam öneriniz var mı? nerelerde okunur? Genişletmek için tıkla... seçim yaptınız mı hocam?
nevertheless eren dedi: Sıralamanıza göre üniversite önerisi yapacağım. Genişletmek için tıkla... hocam çoğu uniye rahat bir şekilde girebiliyorum. sıralama belirtsem zaten başlıkta belirtirdim siz önerin yine de AtillaKaya dedi: Hocam öneriniz var mı? nerelerde okunur? Genişletmek için tıkla... seçim yaptınız mı hocam?
S sosuke kenpachi Femtopat Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #13 nevertheless eren dedi: Sıralamanız kaç? Genişletmek için tıkla... 650 bin sıralama yaptım TYT de ve Akdeniz Üniversitesi itfaiye geliyor hocam KYK falan çıkar mı he evet artık tercihimi yaptim
nevertheless eren dedi: Sıralamanız kaç? Genişletmek için tıkla... 650 bin sıralama yaptım TYT de ve Akdeniz Üniversitesi itfaiye geliyor hocam KYK falan çıkar mı he evet artık tercihimi yaptim
S Swench7 Decapat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #14 sosuke kenpachi dedi: 650 bin sıralama yaptım TYT de ve Akdeniz Üniversitesi itfaiye geliyor hocam KYK falan çıkar mı he evet artık tercihimi yaptim Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam.
sosuke kenpachi dedi: 650 bin sıralama yaptım TYT de ve Akdeniz Üniversitesi itfaiye geliyor hocam KYK falan çıkar mı he evet artık tercihimi yaptim Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun hocam.