Sivilce izleri nasıl geçer?

redjulien

Hectopat
Daha fazla  
Yüzüm temiz sivilce yok ama şakaklarimda ve yanagimin sol tarafında çukurlar var ve kötü görünüyor bunlar nasıl düzeltilir? Ne olur yardım edin. Yaşım 28.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmesi için internette kremler satılıyordur ama kesinlikle tavsiye etmiyorum iyi olmaya çalışırken daha kötü olursunuz bence karışmayın zamanla geçer geçmezsede bir sorun yaratacağını zannetmiyorum ülkenin yarısından çoğu öyle zaten.

Geçmesi için internette kremler satılıyordur ama kesinlikle tavsiye etmiyorum iyi olmaya çalışırken daha kötü olursunuz bence karışmayın zamanla geçer geçmezsede bir sorun yaratacağını zannetmiyorum ülkenin yarısından çoğu öyle zaten.

Hocam geçiren bir sürü insan var kremlerle

Zamanla geçen bir şey değil. Bende de aynı sorun var, biraz araştırdım krem vb çok fazla şey tavsiye ediliyor. Ama bu işin uzmanından bilgi almak lazım.

Retinol kullanabilirsiniz, ancak çok derin izler varsa bir dermatoloji doktoruna gözükmek en iyisidir.

Zamanla geçen bir şey değil. Bende de aynı sorun var, biraz araştırdım krem vb çok fazla şey tavsiye ediliyor. Ama bu işin uzmanından bilgi almak lazım.

Bazi kozmetik takviyeler var gliserol gibi onlar iyi geliyor diyorlar ama çok fazla bilgi dolaşıyor hangisi doğru bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı