Sivilce karşıtı duş jeli ve yüz yıkama jeli önerisi

Sweashy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: A520M Pro
PSU:EVEREST Dusk Peak 600W
CPU: Ryzen 5 5500
GPU: RTX 4060 8 GB
RAM: 16 GB 3200 MHz
DEPOLAMA:512 GB M.2 SSD
MONİTÖR:Gamebooster 2717FF 165 Hz Benq 60 Hz
Selamlar,
Bunun için zamanında doktora gidip ilaç ve krem aldık biraz işe yaradılar ama tamamen işe yaradığı söylenemez. Duyduğunuz, gördüğünüz veya denediğiniz sivilce karşıtı olan ürünler var mıdır?

Şahsi görüşüm eğer rahatsız edicek kadar sivilceniz varsa çareyi kozmetikten ziyade doktorda aramalısınız. (Acnetrent, Zoretanin vs.) Bu sivilce karşıtı duş jeli vs. hepsi bildiğiniz dolandırıcılık.

Doktor önerisi dışında krem vs. kullanmayın. Sivilce tedavisi öyle hemen 1 ayda gerçekleşmez. Sivilce karşıtı ürünler de piyasa pazarlaması tamamen. Yüzünüzü ve yastık kılıfınızı vs temiz tutun yeterli.

Yakın zamanda ben de Cildiye bölümünden bir hekim hanıma gittim ve çok iyi ilgilendi sağolsun. Hem ilaçlar ve kremler verdi hem de ekstra ürünler önerdi. Önerdiği ürünlerin markası Dermavia ancak modellerini söyleyemem maalesef, doktorunuzdan daha bireysel bir tavsiye almanız daha sağlıklı olur.

Selamlar,
Bunun için zamanında doktora gidip ilaç ve krem aldık biraz işe yaradılar ama tamamen işe yaradığı söylenemez. Duyduğunuz, gördüğünüz veya denediğiniz sivilce karşıtı olan ürünler var mıdır?

Clindoxly krem kullanıyorum işe yarıyor fakat boyutuna göre pahalı.

Şahsi görüşüm eğer rahatsız edecek kadar sivilceniz varsa çareyi kozmetikten ziyade doktorda aramalısınız. (acnetrent, zoretanin vs.) Bu sivilce karşıtı duş jeli vs. hepsi bildiğiniz dolandırıcılık.

O kadar kötü değil ama olmasa daha iyi olur.

Doktor önerisi dışında krem vs. kullanmayın. Sivilce tedavisi öyle hemen 1 ayda gerçekleşmez. Sivilce karşıtı ürünler de piyasa pazarlaması tamamen. Yüzünüzü ve yastık kılıfınızı vs temiz tutun yeterli.
3 senedir uğraşıyorum zaten anca temizlenmeye başladı. İlla ki yaş da etki ediyordur.
Yakın zamanda ben de Cildiye bölümünden bir hekim hanıma gittim ve çok iyi ilgilendi sağolsun. Hem ilaçlar ve kremler verdi hem de ekstra ürünler önerdi. Önerdiği ürünlerin markası Dermavia ancak modellerini söyleyemem maalesef, doktorunuzdan daha bireysel bir tavsiye almanız daha sağlıklı olur.
Tamamdır yine de çok teşekkürler.
Clindoxly krem kullanıyorum işe yarıyor fakat boyutuna göre pahalı.
Bir araştırabilirim teşekkürler.

Selamlar,

Ben Munderm + Madeccasol kullanmıştım, sivilce izleri için madeccasol biraz tuzludur hocam almak isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı