Sivilce ve sivilce izi nasıl geçer?

ObscuraMind

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.
İş güç vs. derken cilt bakımımı yapmaya zaman bulamıyordum. Bakımsızlıktan ve sinir stres gibi etkenlerden dolayı sivilceler çıkmaya devam ediyor. Öyle aklınıza hemen her yerinde sivilce olan tipler gelmesin.
Cildim kötü değil ama pürüzsüz bir cilt istiyorum. Doktora gitmeye vaktim olmuyor. Sivilce ve sivilce izlerini yeterli düzeyde geçiren serum, krem, maske vs. kullanabilir miyim? Cilt tipim yağlı.
Nasıl bir yol izlemem gerekiyor. Başına gelen veya bilgili olan arkadaşlar yönlendirirse sevinirim.

Kral direkt doktora gitmen gerekiyor maalesef. Her cilt farklı ilaç ister. Bazı ilaçlar alerji yapar cildi daha kötü yapar. Belki yüzünde egzama vs. var. Doktora gitmeden zor olur. Doktora vakit ayırmaya çalış. Doktor cildin yağlı, yağsız vs. gibi direktifleri sonrası ona göre yüz temizleme jeli vs. gibi yüz bakım ürünleri kullan ve elbette doktorun vereceği ilaçlar.

Kral direkt doktora gitmen gerekiyor maalesef. Her cilt farklı ilaç ister. Bazı ilaçlar alerji yapar cildi daha kötü yapar. Belki yüzünde egzama vs. var. Doktora gitmeden zor olur. Doktora vakit ayırmaya çalış. Doktor cildin yağlı, yağsız vs. gibi direktifleri sonrası ona göre yüz temizleme jeli vs. gibi yüz bakım ürünleri kullan ve elbette doktorun vereceği ilaçlar.
Mecburen gideceğiz o zaman. Önerin için teşekkür ediyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı