Sivilceler nasıl geçirilir?

Gerçekten hastalık derecesinde sivilceniz yoksa karışmamak daha iyi. Kafaya takmaya gerek yok. Herkeste ara ara çıkar.

Hayır fazla sivilcem yok ama özgüven açısında bana çok kötü bir etkisi oluyor yarına kadar en azından azaltabilecek bir çözüm yok mu?
1 günde geçiren bir çözüm varsa söyleyin biz de uygulayalım.

En azından azaltamaz mıyım sivilceyi küçültemez miyim?

Olunca ne oluyor ki? İnsanız sonuçta böyle bir şeye takılacak mı cidden arkadaşların?

Hayır fazla sivilcem yok ama özgüven açısında bana çok kötü bir etkisi oluyor yarına kadar en azından azaltabilecek bir çözüm yok mu?

En azından azaltamaz mıyım sivilceyi küçültemez miyim?
Diş macunu sürmeyi dene, kurutuyor.

Diş macunu kurutur. Sirke de patlatıp akmasına sebep olur. Bu ikisi en azından çirkin şiş görünümden kurtarır. Tabii alışkanlık haline getirmemek lazım. Sivilcenin tipine göre de çözüm yolu değişir bu arada.

Sivilcelerim büyük değil küçük küçükler dokunmamaya özen gösteriyorum ama macun için iyi şeyler demiyorlar daha kötü yapabilirmiş Rus ruleti oynamak gibi macun kullanmak riskli o yüzden bulaşmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…