Fondöten. Ne erkekler makyaj yapmaz mı?
Fondöten. Ne erkekler makyaj yapmaz mı?
Yani şimdi her yöntemin bir eksisi var. Evde deneyeceğin hiçbir şey garanti çözüm olmayacağı gibi daha kötü de yapabilir. Herkesin cilt tipi farklı olduğu için bu tür şeyler anca deneme yanılmayla anlaşılır.Sivilcelerim büyük değil küçük küçükler dokunmamaya özen gösteriyorum ama macun için iyi şeyler demiyorlar daha kötü yapabilirmiş Rus ruleti oynamak gibi macun kullanmak.Riskli o yüzden bulaşmıyorum.
Öyle bir şey demedimki makyaj malzemem yok ve alamam şu an.
Üstelik makyaj malzemesi kullanmak sivilce çıkartabiliyorlar o yüzden ben almayayım.
çok fazla sivilcem yok ki doktora gerek yok diye düşünüyorum en azından hastalık derecesindeBende pek sivilce ama bir akrabamda çok vardı yıllarca uğraştı ve uğraşıyor hala geçmedi. Sivilceler çığrından çıkmadan kontrol altına alın bence, doktora gidebilirsiniz.
Makyaj yapmak dışında bu işi 1 günde halledemezsin. Eğer 2-3 hafta önceden öneri isteseydin doktora gidip cildine uygun krem almanı önerirdik.
Belirli aralıklarla sadece su ile yüzünü güzelce yıka. Ek olarak sivilce kremi kullanabilirsin. Çoğu eczane satıyor.
Son olarak yastık kılıfını sık sık değiştir.
Kısa sürede geçirmenin imkanı yok ama dediklerimi yaparsan 3-4 gün içerisinde çoğu sivilce geçer.
Sivilceleri kesinlikle sıkma bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.