Sivilcelere çözüm önerisi

• Konuyu başlatan Snopp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.253

Snopp

Kilopat
Arkadaşlar yüzümde sürekli sivilce çıkıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Sivilce gitse sıkıntı olmayacak ama iz bırakıyor birde. Bana önerebileceğiniz sivilce kremi, sabun vb. ürünler varsa yoruma yazar mısınız?

Arkadaşlar yüzümde sürekli sivilce çıkıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Sivilce gitse sıkıntı olmayacak ama iz bırakıyor birde. Bana önerebileceğiniz sivilce kremi, sabun vb. ürünler varsa yoruma yazar mısınız?

Kardeşim forum üzerinden hassas cilde krem önerisi alınmaz. Sorunun neden kaynaklı olduğu belli değil bir kere. Ergenlikten mi çıkıyor, hormonal bir şey mi, yoksa alerjik bir şey mi o bilinmiyor. Ezbere krem sürmen cildinde kalıcı zarara sebep olabilir ya da vücudun alerjik reaksiyon verebilir.
Dermatoloğa gidip düzgün şekilde muayene ol. Doktorun dediklerini uygula, onun tavsiyesinin dışına çıkma.

Ben sadece internette satılan ürünleri deneyip tavsiye verecek arkadaşlardan cevap bekliyorum. Öneriniz için yinede teşekkür ederim.
Bi arkadaşım bu şekilde tavsiye alarak bir krem kullandı. Kullanalı 1 hafta olmadan yüz kaslarını verimli kullanamamaya başladı. Sana tavsiyem sağlık ile ilgili sorunlarını internet yerine doktorlar ile çözemeye çalış!

Dostum ben cildiyeye gitmiştim yaklaşık 7 ay önce. Bana roaccutane adlı ilacı vermişti. Yaklaşık 1 ay önce tedavim bitti. Yüzümde kırmızı kırmızı lekeler kaldı ama zamanla geçiyor onlar da. Bir doktora görünmeni tavsiye ederim. Doktora gitmesen bile yağlı, baharatlı yiyeceklerden uzak dur, yüzüne limon kolonyası sür veya limon. Gazoz, kola gibi sağlıksız içeceklerden uzak dur. Bol bol su iç. Sütü yarım yağlı iç. Çekirdek çitleme. Eğer sorun hormonsal ise bunları yapsan dahi çıkacaktır ama bunları yaparsan daha az çıkar. Tecrübeyle sabittir. Geçmiş olsun.

Moos-S sabun önerebilirim. Sivilcelere sürmek için de Aknilox önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı