Sivilceye nasıl çözüm bulunur?

Zylex

Hectopat
Şekerli ve işlenmiş yiyecek içecek tüketmiyorum. Yastık kılıfını 3 günde 1 değiştiriyorum. Cilt bakımı olarak dermocare markasının yüz jeli ve serum modelini kullanıyorum. Süt ürünlerini de azalttım fakat git gide bu sivlceler çok fazla çıkmaya başladı. Ne yapmak lazım?

Şekerli ve işlenmiş yiyecek içecek tüketmiyorum. Yastık kılıfını 3 günde 1 değiştiriyorum. Cilt bakımı olarak dermocare markasının yüz jeli ve serum modelini kullanıyorum. Süt ürünlerini de azalttım fakat git gide bu sivlceler çok fazla çıkmaya başladı. Ne yapmak lazım?
Sivilceyi sık. Temizle ve sivilceli noktaya krem uygula.

Kükürt sabunu kullanabilirsin. Ek olarak cildiyeye git, doktor krem vericektir.
Sivilceyi sık. Temizle ve sivilceli noktaya krem uygula.
Yüzdeki sivilce sıkılmaz ki hocam. İzi kalır.

Şekerli ve işlenmiş yiyecek içecek tüketmiyorum. Yastık kılıfını 3 günde 1 değiştiriyorum. Cilt bakımı olarak dermocare markasının yüz jeli ve serum modelini kullanıyorum. Süt ürünlerini de azalttım fakat gitgide bu sivlceler çok fazla çıkmaya başladı. Ne yapmak lazım?

Yastık yüzü 3 günde 1 değişince temiz olmaz haftada 7 gün varsa ben her gün değişiyorum. İstediğin kadar temizlik ürünü falan kullan öyle geçmez kolay kolay bazı sivilceler hap yöntemiyle geçiyor en kısa vakitte benim yapacağım gibi cildiye ye gidin sizde ben Bağ-Kur ödemelerim var onu bekliyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı