Sivrisinekten kurtulma yolları

Akşam ışığı kapatın. Yatağa yatıp 10-15 dakika bekleyin. Sonra ışığı açın ve biraz bekleyin. Sinekler gölgeli alanlara ve köşelere saklanacaklardır. Hızlıca vurursanız kaçma şansları yok.

Şu aleti kullanabilirsiniz. Sivrisineklerde işe yarıyor ancak karasinek gibi daha büyük sineklerde işe yaramıyor.
Sanırım sadece gece işe yarıyor bu alet haberiniz olsun.

Merhaba arkadaşlar 2 günde tam 11 yerden deldiler bu sivrisinekler, tabiri caizse eleğe döndüm. Bundan kurtulmak için en etkili ilaç vs ne var bildiğiniz? Şu kapsüllerden falan alayim mi etkili mi? Bir işe yaramıyor diyen çok var çünkü.

Hocam biz temizlik spreyinin içine RAID gibi bir şey koyduyduk vücuda sürmek için bir ilaç vardı onla temizliyorduk.

Arkadaşlar bildirim gelmedi kusura bakmayın niyeyse bende kimsenin sivrisinek derdi yok bir bende var sanıyorum herkeste varmış :)
Kedi işine gelince bizimki de iyi avlıyor ancak salonda takılıyor bana yararı yok orada kasıyor exp sini. Odaya gelse item düşecek ama işte gelmiyor :)
Hem ışıktan hem de şu fişe takılan şeyden alacağım welcome to the Jungle hesabı dün gecede yüzümü sokmuşlar artık odaya gaz bile basabilirim canıma tak etti :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı