SİYAH NOTE 3 32 GB - 24 ŞUBAT 2014 TURKCELL CİHAZI

ahmckr

Hectopat
Katılım
14 Aralık 2013
Mesajlar
70
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Fotoğrafçı
Turkcell'den alınma Samsung Galaxy Note 3 2.568tl faturalıdır. Faturası, kutusu, kulaklığı, şarj aleti, kalem uçları, kulaklık boyut setleri, içinden çıkan kağıtlar, kısaca eksiksiz kutu içeriği mevcuttur. Ekranda jelatini vardır. Telefonu hızından ve meraktan dolayı aldım ancak telefonu görüşmeler için kullandığım için boyutu büyük geldiği için satıyorum.

Donanım olarak hiç bir sorunu yoktur. Cihaz 1600 liraya satılıktır, takas yok. Kozmetik açısından sağ üst kısımda tırnak ucundan daha ince ve küçük boya atması vardır. Farketmek zor, anlaşılabilmesi için yakından fotografını çekip kırmızı daire içerisine aldım. Çok küçük belki boya atması bile denemez. Sorunsuz sıfırını almaya gerek bırakmayacak bir telefon. Kulaklığını 2-3 defa kullandım. Teknik özellikleri arasında 4+4 8 çekirdek işlemci, 3 gb ram, 13 mp kamera gibi başlıca özellikleri vardır.
Daha Fazla Fotoğraf: http://www.sahibinden.c...cihazi-167006496/detay/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
900 tl yurtdışından alınan bir cihazı türkiyeden alınca elinizde kalıyor genellikle.
 
Benim arkadaşım Note 3 telefonunu 900 tl ye yurtdışından aldı. Garantili. Ben mesajmıda 900 tl ye yurtdışından alınabilen bir cihazı o fiyata türkiyede satmaz zor olur demek istedim.
 
Herkes yurtdışı cihaz almak istemeyebilir. Mesela ben yurtdışı cihaz almak istemem. Zaten cihazı 1550 liraya sattım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı