Siyah Switch klavye önerisi

Querencia

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2020
Mesajlar
1.252
Çözümler
22
Yer
Rize
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F
Kingston hyperx fury black (2x8)
MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB
120 GB WD SSD
1 TB Toshiba HDD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Otomotiv teknikeri
Merhaba, mavi Switch klavye kullanıyorum ve bazen başımı inanılmaz derece ağırtıyor. Araştırmalarıma göre siyah Switch klavyelerin pek fazla sesi yokmuş. Kırmızı ve siyah arasında gidip geliyorum, sesi kadar tepki süresi de önemli benim için. Önerilerinizi bekliyorum. Pek fazla bütçem yok o yüzden elinizden geldiğince uygun klavyeler önerirseniz sevinirim. Bütçem 300TL civarı.
 
Merhaba, mavi Switch klavye kullanıyorum ve bazen başımı inanılmaz derece ağırtıyor. Araştırmalarıma göre siyah Switch klavyelerin pek fazla sesi yokmuş. Kırmızı ve siyah arasında gidip geliyorum, sesi kadar tepki süresi de önemli benim için. Önerilerinizi bekliyorum. Pek fazla bütçem yok o yüzden elinizden geldiğince uygun klavyeler önerirseniz sevinirim.

Yurtdışından alabilir misiniz? Bütçe nedir? %60, TKL olması sorun olur mu tam boy mu istiyorsunuz ?
 
Rampage markasının vardı Black Switch'i ama hissiyatı çok tuhaftı laptop klavyesi gibiydi Vatan da gördüm ürünü görürsem güncelleyeceğim yorumu.
 
Black ve Red Switch farki basim kuvveti genel olarak. Red biraz daha hafif.

Peki sesi nasıl? Rahatsız ediyor mu dışarıdaki insanları. Mavi Switch kullanıyorum ve babam arada salondan bağırıyor yavaş yaz diye çok ses gidiyor çünkü.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı