Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi kitap tavsiyesi

Furkan Serdar

Hectopat
Daha fazla  
Siyaset ve Kamu Yönetimi bölümü mezun olan birinin kesin okuması gerekir dediğiniz bir kitap var mı? Kitapdan kastım akademik bir kitap olması lakin romanda olabilir.

Siyaset ve Kamu Yönetimi bölümü mezun olan birinin kesin okuması gerekir dediğiniz bir kitap var mı? Kitapdan kastım akademik bir kitap olması lakin romanda olabilir.

Arkadaşım Kamu Yönetimi bölümünü okuyup yarıda bırakmış birisi olarak sana kitap değil ama film önerebilirim çünkü kitap olarak ders kitapları bile bana kalırsa yeterli siyasi tarih ve siyaset bilimi kitapları hiç bir ayrıntıyı bile atlamazlar. Önereceğim film ise Abraham Lincoln'ün hayatını konu alan "Lincoln" isimli filmdir temel siyaset bilimini bu film ile kavrayabilirsin biraz sıkıcı ve durağandır ama tam eğitimlik bir filmdir bence, bahsi geçen kavram ve terimler hakkında kafa yormalısın.

Server Tanilli- Uygarlık Tarihi kesinlikle okumalısın daha önceleri marmara Üniversitesi'nde ders kitabı olarak da okutulan bir kitaptır kendileri.

Evet o kitap Uygarlık Tarihi ders kitabımızdı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde sağlam kitaptır. Diyorum ya ders kitapları zaten genel olarak sağlamdır bu bölümün, hocalar öyle boş kitap aldırmaz öğrenciye.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı