Siyasetle kafayı bozdum, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizin ki yine iyiymiş hocam. Benimle herhangi biri 10 saniye konuşunca konu direkt siyasete kayıyor ve karşımdaki kişiyle siyaset konuşmaya başlıyorum. İnsanlar artık benimle konuşmadan önce konunun siyasete bağlanacağını kabullenerek geliyor diye düşünmüyor değilim :D.
 
Evet Allah CHP iktidarı nasip etmesin karanlık Türkiye'yi aydınlatan Recep tayyip Erdoğan iktidarı nasip etsin.
Ampulle bir ülkeyi kararttılar kardeş. Senin gördüğün sadece ampulün ışığı.
 
Herkesin davasının menfaati kadar olduğunu düşünmeniz yetiyor. :)
 
Benim gördüğüm rüyada da Ekrem İmamoğlu aday oluyor ve çok az bir farkla kazanıyordu seçimleri. CB seçimiydi ama ondan eminim. Bir aralar bende öyleydim sakın daha fazla bulaşmayın kafayı yersiniz.
 
Senden fazla Türk'ümdür. Rahmetli dedem şu an ülkeyi karartan partilerden birisinin kurucu liderlerindendi. O zaman o parti Atatürkçü-Türkçü-Türk İslamcıların partisiydi, şimdi sadece İslamcılara kalmış, yazık.
Ben CHP'yi sevmem, eleştiri dilimi bilen bilir, iktidarın başarısızlığı muhalefeti temiz yapmayacağı gibi, muhalefetin kirliliği de iktidarı temiz yapmaz.

Başbuğ Alparslan Türkeş'in bir sözü vardır:
-"Biz İslam'ın kılıcı değiliz!" der. Şimdi onun partisi maalesef ki İslamcıların elinde.
 
Hocam haber izlemeyin, bu durumu ben de yaşamıştım fakat rüyamda görecek kadar değil. 😀
Haber izlemeyerek düzeldim ben. Şahsen haber izlemeye devam etmiş olsaydım muhtemelen bir psikolojik bozukluğum ya da hastalığım muhakkak olurdu. Bu önerimi size de tavsiye ederim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı