Siyasi paylaşımlarda bulunmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

beanliyo

Hectopat
Katılım
30 Ağustos 2012
Mesajlar
574
Bu forum'da okadar içten insanlar yardımsever arakadaşlar var ama bi yandan siyasi paylaşımlarda bulunan insanlarda var.
Sayın Recep Baltaş şöyle demiş Her yer taksim, her yer direniş ulan! gelelim canımı sıkan noktaya Siz iş yerlerinde hangi partiyi tutduğunuzu söylermisiniz yoksa patronunuz size bi tekmeyle kapı dışarı edebilir korkusuyla bu konulara pek girilmez herkez kendine iktidardır. Heee bana gelelim ben bir parti tutmuyorum Bu forumda böyle yok Taksim yok Direniş bu forumda böyle şeyler görmek beni soğutuyor, Recep baltaşın cavabını istiyorum herkez kendine siyasi'dir bunu neden bu kadar belli ettiğinizide anlamıyorum kaç bin kişilik forumda herkeze saygı duymalısınız adama 3,4 kişi birleşip posta koyuyorsunuz sonra konu kilit neyse ben burda düşüncelerimi belirtmek istedim Recep baltaş bu konularla neden bu kadar ilgilendiğini anlamıyorum. Böyle yazılar görüceksem bu forumda beni postalayabilirsiniz abi Teknoloji forumunu siyasete çevirmekte lidersiniz.
 
Size göre siyasi, bana göre ülkemi savunan görüşlerimi genelde blogda paylaşıyorum. Foruma pek taşımıyorum (Dikkat ederseniz ikisi ayrı sekmede). Ama dördüncü mesajında siyasi paylaşım yapan birini haklı bulup suçu bana atıyorsanız siz "parti desteklemiyor" değil, desteklediğiniz partiyi açıkça belli eder konumdasınız.

Ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız kapı açık.
 
Bende bu forumda Siyasi ve özellikle Dini değerleri ayaklar altına alan konulardan rahatsızlık duyuyorum ve tiksiniyorum. Technopat'a yakışmadığını düşünüyorum.
 
Polisle mücadele ederekmi ülkemizi savunuyoruz Buyrun forumda konuşulanlar https://www.technopat.net/forum/mas...0-serisi-cikinca-7950-7850-vs-ucuzlar-mi.html Forumun patronu kim? Siz forumdada siyasi konuşulmasını izin ve destek veriyorsunuz tabi herkez özgürdür ama forum'da her karşı görüşlü çıkabilir doğaldır herkeze saygı duyulmasını moderatör ve yöneticilerinize söyliyebilirsiniz. Bunlar benim görüşlerim.
 
İşine bak dayı bana polisi felan savunma . Polis benim halkıma sahip çıktı mı yok. Polis ne yaptı polislik sınavı önce gitti cemaate girdi TC kimlik numaraları alındı mülakatları 1.60'lık delikanlılar paşa paşa geçtiler.Senin polis dediğin adamların %99'u imamın askerleri. Uydurmuyorum gözümün önünde yaşananlar. Yada ne oldu millet vekilinin oğlunun karsında hazırolda durdular . Kendi gencine kendi halkına biber gazı, copla daldılar. Fenerbahçe taraftarıyım ve 3 temmuz olaylarından beri Fenerbahçe taraftarına yapılanları hiç saymıyorum. Adamın yiğeni 10 kilo esrarla yakalanıp denetim serbestlik alıyor. Benim arkadaşım 100 Gr esrarla yakalandı şu an satıcı olarak yargılanıyor. Neyi ? Kimi Savunuyorsunuz ?

- - - Güncellendi - - -

Ayrıca bu forumda dini tartışma oldu. Ama ne inan inanmayana, nede inanmayan inanana hiç bir zaman saygısızlık etmedi...Yani dini değerler hiç bir zaman ayaklar altına alınmadı. Dini değerleri kimlerin ayaklar altına aldığı, insanları kimin dinden soğuttuğu, kimin din tüccarı olduğunu herkes iyi biliyor.
 
Kim seyi savunmuyorum Technopat'da böyle lüzumsuz şeyleri görmek istemiyoruz. Esrara gelirsek herkez esrar taşısın ozaman içeri girmesin ne güzel :) Abim 250 Gr 2 yıl içerde yattı ona nedemeli? Masaüstü konusunda 3 kişi bi adama posta koyup bunlarda yönetici ve moderatörler sonra konu kilit ne güzel :)
 
Bende onu diyorum sana. Başbakanın yeğeni kilolarca esrarla yakalandı ve sadece içici olarak yargılandı.
 
Gerçeği görmek veya duymaktan rahatsız mı oluyorsunuz ? At gözlüğü ile olaylara bakıp, ülkenin satılmasını mı istiyorsunuz ?
 
Sen başbakan olsan ve yeğenin bu suçtan yargılansa yardım edermisin? Konuyu başka yere çekmeye gerek yok demek istediğim Technopat'da böyle konular konuşulmasın anlaşılmayan bişey? 50 KG vay anasını içeri girmesi lazımdı ama sonuçta işin sonu başbakana dokunuyor ve içeri sokturmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı