Siz 15 yaşındayken hayat nasıldı?

Ben şu an 15 yaşındayım, sınavlara çalışıyorum, bilgisayardan oyun, okula git gel, arkadaşlarla takılma gibi şeyler yapıyorum. Siz 15 yaşınızdayken neler yapıyordunuz?

15 yaşındayken 10.sınıf oluyorum herhalde. Hayatımın en iyi ve tek lise yılıydı. En fazla eğlendiğim okul yıllarımdan biri kesinlikle oydu. diğeri 7.sınıf falandı. başka yok zaten.

Oyunlar hakkında konuşuyorduk, şakalaşıyorduk derslerde falan. kulüplerde birlikte eğleniyorduk. güzeldi valla ya.

Şu ana kadar yaşadığım en iyi günlerdi. Tadını çıkar. Üniversitede en iyi bölüm en iyi üniversiteye gitsen de deliler gibi özleyeceksin bu yılları. Bunu ben dahil tüm arkadaş çevrem söylüyor. 10-15 farklı üniversitede ortam böyle. Hiçbiri liseyi tutmuyor.
Lisede genelde herkes masum oluyor ve küslük falanda çok olmuyor olsa da 2 3 güne diğerleri barıştırıyor onları. Üniversitede öyle değil her tür insan var. Ne yaşayacağın ne yapacağın belli değil.

Ben şu an 15 yaşındayım, sınavlara çalışıyorum, bilgisayardan oyun, okula git gel, arkadaşlarla takılma gibi şeyler yapıyorum. Siz 15 yaşınızdayken neler yapıyordunuz?
9. Sınıfa gidiyordum yıl 2020-2021. Pandemi yüzünden okullar hep tatil oluyordu, sokağa çıkma yasağı olmadığı saat ve günlerde mahallede top oynardım. Onun dışında ekran sürem bilgisayar+telefon yaklaşık 12-13 saat ediyordu. Bilgisayar oyunlarında prime yılımdı, onlarca oyun bitirdim, arkadaşlarla canlı derse girme bahanesi ile birinin evinde toplanır çok iyi eğlenirdik. Ailemden ve yakınlarımdan birinin covid-19 olmamasının şansı ile benim için güzel yıllardı.

Benim için önemli bir sene denebilir. 10. ve 11. Sınıfı okuduğum dönem. Hayatımın ilk "ciddi" kazıklarını yediğim ve olgunlaşmaya başladığım dönem. Ayrıca yanılmıyorsam yavaştan bu siteye ara verdiğim dönemler. Genel olarak sakin geçse bile aniden meydana gelen fırtınaların çok salladığı bir dönem denebilir.

Benim için önemli bir sene denebilir. 10. ve 11. sınıfı okuduğum dönem. Hayatımın ilk "ciddi" kazıklarını yediğim ve olgunlaşmaya başladığım dönem. Ayrıca yanılmıyorsam yavaştan bu siteye ara verdiğim dönemler. Genel olarak sakin geçse bile aniden meydana gelen fırtınaların çok salladığı bir dönem denebilir.

Hocam siz ne yaşadınız be.

Ben de şu an 15 yaşımdayım. Hayattan hiçbir şey anlamıyorum. Zaman çok hızlı geçiyor ve nereye gittiğim belli değil. Gelecekte yer edinemiyorum. Sürekli okul-ders-oyun döngüsünden başımı kaldıramıyorum. Berbat geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı