CristianoRonaldo30
Hectopat
Ben şu an 15 yaşındayım, sınavlara çalışıyorum, bilgisayardan oyun, okula git gel, arkadaşlarla takılma gibi şeyler yapıyorum. Siz 15 yaşınızdayken neler yapıyordunuz?
9. Sınıfa gidiyordum yıl 2020-2021. Pandemi yüzünden okullar hep tatil oluyordu, sokağa çıkma yasağı olmadığı saat ve günlerde mahallede top oynardım. Onun dışında ekran sürem bilgisayar+telefon yaklaşık 12-13 saat ediyordu. Bilgisayar oyunlarında prime yılımdı, onlarca oyun bitirdim, arkadaşlarla canlı derse girme bahanesi ile birinin evinde toplanır çok iyi eğlenirdik. Ailemden ve yakınlarımdan birinin covid-19 olmamasının şansı ile benim için güzel yıllardı.Ben şu an 15 yaşındayım, sınavlara çalışıyorum, bilgisayardan oyun, okula git gel, arkadaşlarla takılma gibi şeyler yapıyorum. Siz 15 yaşınızdayken neler yapıyordunuz?
Benim için önemli bir sene denebilir. 10. ve 11. sınıfı okuduğum dönem. Hayatımın ilk "ciddi" kazıklarını yediğim ve olgunlaşmaya başladığım dönem. Ayrıca yanılmıyorsam yavaştan bu siteye ara verdiğim dönemler. Genel olarak sakin geçse bile aniden meydana gelen fırtınaların çok salladığı bir dönem denebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.